
Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα έκανε δηλώσεις στην συνέντευξη Τύπου λίγο πριν από την έναρξη του Final Four.
Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα μίλησε στην συνέντευξη Τύπου εν όψει της έναρξης του Final Four στο Άμπου Ντάμπι.
Ο ισχυρός άνδρας της Euroleague, στάθηκε μεταξύ άλλων στο ότι το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι ξεχωριστό και δεν μπορεί να υπάρξει αντιγραφή αυτού του προϊόντος πουθενά στον κόσμο.
Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα:
«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Κάιλ, τον Νάντο και τον κόουτς Ομπράντοβιτς, που βρήκε χρόνο να έρθει. Το εκτιμώ πολύ.
Η εμπειρία μου ως παίκτης μου έμαθε τι κάνει το ευρωπαϊκό μπάσκετ ξεχωριστό. Νομίζω έχει να κάνει με την ένταση σε κάθε ματς και το κοινό. Δεν μπορεί να γίνει αντιγραφή αυτού του προϊόντος πουθενά στον κόσμο. Αυτό που φτιάξαμε για 25 χρόνια είναι τρομερό. Η Euroleague δεν είναι μια απλή διοργάνωση, αλλά το σπίτι της τελειότητας του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Έζησα την λίγκα ως παίκτης και τώρα τη ζω ως πρόεδρος. Γι’ αυτό και σέβομαι ακόμα περισσότερο την ιστορία της διοργάνωσης. Η Euroleague είναι ξεχωριστή. Αυτά τα 25 χρόνια όλοι προσφέραμε, η Euroleague είναι μοναδική. Η δύναμή της δεν ανήκει σε έναν άνθρωπο ή μία ομάδα, αλλά σε όλους μας. Αυτό ανήκει στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Είναι τιμή μου να βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους.
Προσπάθησα να βελτιωθώ μέσα στα χρόνια και να χρησιμοποιώ κάποιες… special moves. Υπήρχε μια κίνηση – σήμα κατατεθέν μου. Όμως, χρειάστηκε αρκετή δουλειά.