Φουρνιέ: «Είναι διαφορετική διοργάνωση, διαφορετικό φορμάτ. Είναι το καλύτερο κομμάτι της σεζόν»

Φουρνιέ: «Είναι διαφορετική διοργάνωση, διαφορετικό φορμάτ. Είναι το καλύτερο κομμάτι της σεζόν»

Ο Εβάν Φουρνιέ μιλά για το Final 4 και για την πορεία του Ολυμπιακού μέχρι τώρα στην Euroleague.

Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για το μεγάλο ραντεβού με τη Μονακό (23/05, 21:00) στα ημιτελικά του Final 4 της Euroleague και ο Εβάν Φουρνιέ μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και για την πορεία της ομάδας ως το Άμπου Ντάμπι.

Διαβάστε επίσης: Τράβιτσα καλύτερος παίκτης, Καβάνα καλύτερος πασαδόρος

Όσα είπε ο Φουρνιέ:

«Είναι διαφορετική διοργάνωση, διαφορετικό φορμάτ. Είναι το καλύτερο κομμάτι της σεζόν. Ήμασταν πρώτοι στην κανονική σεζόν για κάποιον λόγο. Θα… έχει πλάκα».

Για τις απαιτήσεις προς το πρόσωπό του: «Εκτιμώ την πίστη τους. Τους ευχαριστώ. Είτε χάσουμε, είτε κερδίσουμε θα το κάνουμε ως ομάδα».

Για τον ποιον θα μαρκάρει και το σκάουτινγκ της Μονακό: «Δεν μπορώ να σου πω κάτι για το σκάουτινγκ, δεν ξέρεις ποιος ακούει (γέλια). Θα δούμε ποιον θα μαρκάρω, δεν έχουμε πει ακόμη».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός: «Πρέπει να παίξουμε το μπάσκετ μας. Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε κάτι».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Μακάρι να τους ανταμείψουμε κατακτώντας το τρόπαιο. Τους ευχαριστούμε για την στήριξή τους».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ