«Μαγική» εμφάνιση από τον Ποκουσέφσκι, άγγιξε το νταμπλ-νταμπλ (vids)

«Μαγική» εμφάνιση από τον Ποκουσέφσκι, άγγιξε το νταμπλ-νταμπλ (vids)

Ο 19χρονος ήταν εξαιρετικός στη νίκη των Οκλαχόμα Σίτι Μπλου απέναντι στους Αϊόβα Γουλβς με 128-122 και έχασε το νταμπλ-νταμπλ για 1 ριμπάουντ (13 π., 9 ριμπ.).

Μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε στην G-League o Αλεξέι Ποκουσέφσκι, με τον πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού να συνεχίζει τις «υψηλές πτήσεις» και να βοηθάει τα μέγιστα στη νίκη των Οκλαχόμα Σίτι Μπλου απέναντι στους Αϊόβα Γουλβς με 128-122.

Ο 19χρονος αγωνίστηκε για 28 λεπτά στο παιχνίδι με την Αϊόβα, έχοντας 13 πόντους, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο,  4 λάθη και μία τάπα. Ο νεαρός άσος έχασε το νταμπλ-νταμπλ για 1 ριμπάουντ, με την εμφάνισή του να αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους της Οκλαχόμα.

Μια ακόμα γεμάτη εμφάνιση από τον «Πόκου», ο οποίος όμως θα πρέπει να βελτιωθεί στον τομέα των σουτ, αφού είχε 5/13 με 3/7 τρίποντα. Αξίζει να σημειώσουμε, πάντως, ότι στα περισσότερα «τιτιβίσματα» που ανέβηκαν στο twitter από το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν πρωταγωνιστής ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι, ο οποίος μάλιστα έβγαλε μία απίθανη ασίστ χωρίς να βλέπει.

Δείτε τα καλύτερα του «Πόκου» από το σημερινό παιχνίδι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ