«Μυθική» πρόταση από Κίνα για Γουέιντ

«Μυθική» πρόταση από Κίνα για Γουέιντ

Ενώ ο Γουέιντ αμφιταλαντεύεται για το αν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, η Κινεζική Xinjiang Flying Tigers, ετοιμάζει «τρελή» πρόταση για να τον αποκτήσει

Ο Ντουέιν Γουέιντ αυτό το καλοκαίρι έχει να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση. Μετά από μία πλούσια καριέρα 15 χρόνων προσανατολίζεται στο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Την ίδια στιγμή οι Xinjiang Flying Tigers είναι έτοιμοι να του προσφέρουν ένα εξωπραγματικό συμβόλαιο, ώστε να τον πείσουν να αγωνιστεί με τη φανέλα τους στο Κινέζικο πρωτάθλημα. Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες αλλά τα ρεπορτάζ στις ΗΠΑ μιλούν για μία πρόταση που θα κάνει αίσθηση.

Ο 12 φορές All-Star βρέθηκε στην Κίνα προσφάτως για την προώθηση του νέου παπουτσιού της σειράς «Way of Wade» και στο πλαίσιο της παρουσίασης έκανε τις εξείς δηλώσεις : « Όταν επιστρέψω από την Κίνα θα αφοσιωθώ στην απόφαση μου. Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. Έχω κάνει οτιδήποτε είναι δυνατό μέχρι σήμερα για να βρίσκομαι στο σημείο που είμαι. Θα καθίσω και θα σκεφτώ για τη συνέχεια, κάποια στιγμή όταν γυρίσω από το τουρ που βρίσκομαι».

Στην πλούσια καριέρα του ο Γουέιντ έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα (2006,2012,2013), έχει υπάρξει 12 φορές All-Star, ενώ ήταν και ο ρούκι της χρονιάς το 2004.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ