Επίσημο : Στην Κίνα ο Ντιλέινι

Επίσημο : Στην Κίνα ο Ντιλέινι

Παίκτης των Κουανγκτούνγκ Σάουδερν Τάιγκερς είναι κι επίσημα ο Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο κινέζικο πρωτάθλημα.

Στο κινέζικο CBA θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάλκολμ Ντιλέινι, καθώς οι Κουανγκτούνγκ Σάουδερν Τάιγκερς ανακοίνωσαν πως ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν. Ο Ντιλέινι γίνεται κάτοικος Κίνας για πρώτη φορά κι έπειτα από πέντε χρόνια παρουσίας στην Ευρώπη κι άλλα δύο στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Ατλάντα Χοκς, αποφάσισε να αγωνιστεί στην κινέζικη λίγκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Σάουδερν Τάιγκερς είναι από τις παραδοσιακές δυνάμεις του CBA με συνεχόμενες καλές πορείες στα playoffs και με οκτώ πρωταθλήματα. Τελευταίο ςτίτλος της νέας ομάδας του Ντιλέινι χρονολογείται το 2013.

Τέλος άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως ο 29χρονος γκαρντ είχε πολύ καλές προτάσεις τόσο από την Εφές όσο και από την Μπαρτσελόνα όμως προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα. Ο Ντιλέινι έμεινε ελεύθερος από τους Χοκς και δεν ήθελε να μείνει με τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής που είχε αυτά τα δύο χρόνια. Έτσι επέλεξε τους Τάιγκερς, για τον επόμενο χρόνο χωρίς ωστόσο να γίνονται γνωστοί οι οικονομικοί όροι, αν και είναι δεδομένο πως θα αμείβεται πλουσιοπάροχα από την καινούρια του ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ