Σε μερικά χρόνια ο Γιάννης δεν θα είναι ο «καλός» Αντετοκούνμπο! (vid)

Σε μερικά χρόνια ο Γιάννης δεν θα είναι ο «καλός» Αντετοκούνμπο! (vid)

Στις ΗΠΑ τρίβουν τα μάτια τους με όσα κάνει ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο στην ηλικία των 16 ετών και μιλούν για προοπτικές να ξεπεράσει ακόμα και τον Γιάννη

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την εξέλιξη του και τις εκπληκτικές εμφανίσεις του, έχει ήδη κερδίσει τους Αμερικάνους που πλέον τον τοποθετούν δίπλα σε παίχτες όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Κέβιν Ντουράντ.

Ωστόσο υπάρχουν αναφορές ότι από μεγάλα σάιτ, όπως το «Bleacher Report» και το «Ballislife», ότι σε μερικά χρόνια ο Γιάννης δεν θα είναι ο «καλός» Αντετοκούνμπο κι αυτό γιατί είναι εκστασιασμένοι με όσα βλέπουν από τον μικρότερο αδερφό στην οικογένεια, Αλέξανδρο.

Σε ηλικία μόλις 16 ετών ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο έχει καταπλήξει τους πάντες με όσα κάνει αγωνιζόμενος με το Dominican Highschool στο Μιλγουόκι. Το ύψος του αυτή τη στιγμή είναι 2.00 μέτρα με άνοιγμα χεριών 218 εκατοστών, πράγμα απίστευτο που δίνει τεράστιο πλεονέκτημα στους μπασκετμπολίστες! Ήδη τα αθλητικά του προσόντα ξεχωρίζουν πάρα πολύ από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του και ο «μικρός» Αντετοκούνμπο συνεχίζει να δουλεύει σκληρά στον δρόμο που χάραξαν τα αδέρφια του και ιδιαίτερα ο Γιάννης.

Αν υπολογίσουμε ότι ο Γιάννης ψήλωσε 5 πόντους την πρώτη χρονιά του στο ΝΒΑ, τότε στην ιδέα ενός γκαρντ με ύψος γύρω στο 2.05 και τις αθλητικές ικανότητες του Αλέξανδρου όλοι αντίπαλοι θα τρομάζουν και με το δίκιο τους.

Στο περιθώριο του περσινού All-Star Game, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε δηλώσει ότι ο Αλέξανδρος σίγουρα θα τον ξεπεράσει και θα γίνει καλύτερος από εκείνον. Ο κίνδυνος βέβαια ένα ταλαντούχο παιδί να χάσει το «δρόμο» του στην πορεία για τα μεγαλεία είναι μεγάλος, αλλά όταν μιλάμε για έναν Αντετοκούνμπο τα δεδομένα αλλάζουν. Αν κρίνουμε από τα αδέρφια του, τα οποία τα διέπει η ταπεινότητα, η σκληρή δουλειά και η καλοσύνη, τότε ο Αλέξανδρος το μόνο που έχει να κάνει είναι να συνεχίσει την προσπάθεια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ