Αγκαλιά με τον… αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο οι πρωταθλητές Ευρώπης Σλοβένοι!

Αγκαλιά με τον… αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο οι πρωταθλητές Ευρώπης Σλοβένοι!

Ακριβώς έναν χρόνο μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ, η Σλοβενία ηττήθηκε στην έδρα της από την Τουρκία με 77-86 και είναι με το… ενάμιση πόδι εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αντί να γιορτάζει την επέτειο για τη συμπλήρωση ενός έτους από την κατάκτηση της πρωτιάς στο Ευρωμπάσκετ, η Σλοβενία ετοιμάζεται τα βάψει «μαύρα». Κι αυτό καθώς βρίσκεται με το… ενάμισι πόδι εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Οι Σλοβένοι ηττήθηκαν εντός έδρας από την Τουρκία με 77-86 και έτσι «φιγουράρουν» στον πάτο της βαθμολογίας του ομίλου τους, μετρώντας έξι ήττες και μόλις δύο νίκες. Πλέον θέλουν νίκες στα υπόλοιπα τέσσερα ματς και ταυτόχρονα έναν… τρελό συνδυασμό αποτελεσμάτων προκειμένου να πετύχουν το… θαύμα.

Αντιθέτως οι Τούρκοι ανέβηκαν στο 6-2 και φυσικά έχουνόλες τις πιθανότητες με το μέρος τους, για να πάρουν το «χρυσό» εισιτήριο. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Φουρκάν Κορκμάζ με 24 πόντους, ενώ ο Σκότι Ουίλμπεκιν είχε 22 πόντους με 6/8 τρίποντα. Από το ναυάγιο της Σλοβενίας, ο Άντονι Ράντολφ είχε 24 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ