Μια νίκη μακριά από το Παγκόσμιο Κύπελλο η Πολωνία

Μια νίκη μακριά από το Παγκόσμιο Κύπελλο η Πολωνία

Οι Πολωνοί, 52 χρόνια μετά την παρθενική τους συμμετοχή σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου στο μπάσκετ, μετά την επικράτησή τους επί της Ιταλίας (94-78), βρίσκεται μια νίκη μακριά από το να τα καταφέρει.

Κλείνουν μία μία οι θέσεις για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Κίνα το 2019. Μια από τις ομάδες που κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκονται εκεί είναι και η Πολωνία.

Οι παίκτες του Μάικ Τέιλορ, με κορυφαίους τους Λάμπε (22π/12 ριμπ) και Σλότερ (10π/11 ασίστ) επικράτησαν των Ιταλών με 94-78 και πλέον έφτασαν στο 6-4, καταλαμβάνοντας την 3η προνομιούχο θέση πίσω από Λιθουανία (9-1) και Ιταλία (7-3). Πλέον θέλει μία μόλις νίκη στους δύο εναπομείναντες αγώνες και παίζει με την ουραγό και αδιάφορη Ολλανδία. Κινδυνεύει με κάζο- αποκλεισμό η Κροατία που αναζητά δύο νίκες με συνδυασμό αποτελεσμάτων άλλων ομάδων…

Κάπως έτσι, οι Πολωνοί φαίνεται να κρατούν με το… ενάμισι χέρι το εισιτήριο για Κίνα, για τη δεύτερη συμμετοχή τους σε τελική φάση Παγκόσμιου Κυπέλλου μπάσκετ μετά το μακρινό 1967.

Tα δεκάλεπτα: 31-18, 52-41, 73-65, 94-78

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ