Γίνεται «Καγκουρό» ο Τζος Τσίλντρες

Γίνεται «Καγκουρό» ο Τζος Τσίλντρες

Ο Τζος Τσίλντρες, άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα αγαπητός στην κερκίδα, με 8ετή θητεία και στο ΝΒΑ, στα 34 του αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία και τους 36ers! Ο Τζος Τσίλντρες που έχει μπει στα μπασκετικά του… γεράματα, παρά το όνομα που έχει φτιάξει στο ΝΒΑ από το πέρασμα του από […]

Ο Τζος Τσίλντρες, άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα αγαπητός στην κερκίδα, με 8ετή θητεία και στο ΝΒΑ, στα 34 του αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία και τους 36ers!

Ο Τζος Τσίλντρες που έχει μπει στα μπασκετικά του… γεράματα, παρά το όνομα που έχει φτιάξει στο ΝΒΑ από το πέρασμα του από διάφορες ομάδες (Ατλάντα Χοκς, Φοίνιξ Σανς, Μπρούκλιν Νετς, Νιού Όρλινς Πέλικανς) δεν κατάφερε να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ τη φετινή χρονιά.

Έτσι αποφάσισε να επιστρέψει στα γνώριμα μπασκετικά λημέρια της Αυστραλίας. Γνώριμα γιατί είχε αγωνιστεί εκεί και τη διετία 2014-2016 με τη φανέλα των Σίντνεϊ Κινγκς, όπου μάλιστα είχε κάνει θραύση έχοντας κατά μέσο όρο 21 πόντους και 7,8 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ