Με Σαν Λορέντσο στον ημιτελικό του Διηπειρωτικού η ΑΕΚ

Με Σαν Λορέντσο στον ημιτελικό του Διηπειρωτικού η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη Σαν Λορέντσο στον ημιτελικό του Διηπειρωτικού που θα διεξαχθεί στο Ρίο Ντε Τζανέιρο από τις 15 μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου.

Οι φήμες για τη διεξαγωγή του Final 4 του Διηπειρωτικού στη Βραζιλία επιβεβαιώθηκαν. Όπως ανακοίνωσε η FIBA το Final 4 θα διεξαχθεί στο Ρίο Ντε Τζανέιρο το τριήμερο 15-17 Φεβρουαρίου. Η κάτοχος του Basketball Champions League ΑΕΚ θα βρεθεί αντιμέτωπη στον ημιτελικό με την Σαν Λορέντσο στις 15 Φεβρουαρίου. Την ίδια μέρα, στον έτερο ημιτελικό η διοργανώτρια Φλαμένγκο θα αντιμετωπίσει τους κατόχους της G-League του ΝΒΑ Όστιν Σπερς.

Ο μεγάλος και ο μικρός τελικός του Διηπειρωτικού θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου. Ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, δήλωσε για τη διοργάνωση:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε και πάλι το FIBA Intercontinental Cup στη Λατινική Αμερική και θα φιλοξενήσουμε τη διοργάνωση σε μία εξαιρετική Ολυμπιακή Εγκατάσταση του Ρίο, στον τόπο που ξετυλίχθηκαν τόσες πολλές όμορφες στιγμές κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016. Οι πρωταθλητές της DIRECTV Liga de las Americas και του Basketball Champions League θα αναμετρηθούν σε αυτό το χώρο με στόχο να δημιουργήσουν τις δικές τους ανεξίτηλες στιγμές. Θα ήθελα επίσης να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας στην Πόλη του Ρίο, στην Ομοσπονδία μπάσκετ της Βραζιλίας (CBB), στην τοπική Λίγκα (LNB) και στην οικοδέσποινα ομάδα, τη Φλαμένγκο, για τη συνεργασία τους.

Φέτος, είμαστε στην ευτυχή θέση να επιβεβαιώσουμε την αναπτυσσόμενη δυναμική της διοργάνωσης σε παγκόσμιο επίπεδο και των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο FIBA Intercontinental Cup του επόμενου μήνα. Η προσθήκη των Πρωταθλητών της NBA G League στο FIBA Intercontinental Cup είναι ακόμα μία απόδειξη της εξαιρετικής συνεργασίας που έχει η FIBA με το ΝΒΑ σε μία ευρεία γκάμα κοινών πρωτοβουλιών.

O αναπληρωτής κομισάριος του ΝΒΑ, Μαρκ Τέιτουμ, είπε: “Η συμμετοχή των Austin Spurs από το ΝΒΑ G League στο FIBA Intercontinental Cup, είναι μία φανταστική ευκαιρία, όχι μόνο για τους παίκτες, για να ξεδιπλώσουν τις επιπέδου ΝΒΑ ικανότητές τους, αλλά και για τη Λίγκα αυτή καθαυτή, καθώς θα εκπροσωπηθεί σε διεθνές επίπεδο. Ανυπομονούμε για αυτό το τουρνουά το Φεβρουάριο και ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας, τη FIBA, για αυτή τη μοναδική συνεργασία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ