Double double ο Μπουρούσης, στους «8» οι Lions

Double double ο Μπουρούσης, στους «8» οι Lions

Ο διεθνής σέντερ πήρε από το χέρι τους Lions και με double double (21π., 17 ρ.), οδήγησε την ομάδα του στους «8» του κινέζικου πρωταθλήματος.

Πράγματα και θαύματα έκανε ο Γιάννης Μπουρούσης στον αγώνα των Lions με τους Golden Bulls, με τον διεθνή σέντερ να πραγματοποιεί φανταστική εμφάνιση και να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη με 103-90 και στα προημιτελικά του κινέζικου πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος σέντερ κυριάρχησε κάτω από τις δύο ρακέτες και έκανε double double απέναντι στους Golden Bulls, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 21 πόντους και 17 ριμπάουντ, ενώ παράλληλα είχε 5 ασίστ και 3 τάπες. Ο Μπουρούσης βγήκε μπροστά στα δύσκολα και με μία επιβλητική εμφάνιση οδήγησε την ομάδα του στους «8» του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στους Golden Bulls παίζει ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, ο Μάρκους Ντένμον, αλλά στο σημερινό παιχνίδι δεν μπόρεσε να αγωνιστεί, ματς λόγω τραυματισμού. Η ομάδα του Μπουρούση στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τους Flying Tigers, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ