Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του πρώην παίκτη ελληνικής ομάδας – Σοκάρουν οι φωτογραφίες του θύματος (pics)

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του πρώην παίκτη ελληνικής ομάδας – Σοκάρουν οι φωτογραφίες του θύματος (pics)

Ο Αλεξάντρε Ταλέντο συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή μετά τον κατ' επανάληψη ξυλοδαρμό της 29χρονης Μπιάνκα Ολιβέιρα με τις Αρχές να απορρίπτουν το αίτημα αποφυλάκισής του. Τι λέει η μητέρα του δράστη.

Ο πρώην άσος της Καλλιθέας, Αλεξάντρε ντε Ολιβέιρα Μασέντο Τζούνιορ, πιο γνωστός ως Αλεξάντρε Ταλέντο, συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή (03/05) έχοντας χειροδικήσει σε βάρος της πρώην κοπέλας του Μπιάνκα Ολιβέιρα.

Το ζευγάρι είχε δεσμό για περίπου τέσσερα χρόνια και σύμφωνα με το θύμα, αυτή δεν ήταν ήταν η πρώτη φορά που ο Ταλέντο επιχείρησε να την χτυπήσει. Επίσημα έχουν καταγραφεί τρεις περιπτώσεις που της έχει επιτεθεί, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει.

Εκείνος δεν αποδέχτηκε ποτέ τον χωρισμό τους και επιτέθηκε στην 29χρονη κοπέλα, όταν πήρε το κινητό της τηλέφωνο και ανακάλυψε ένα διάλογο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου μιλούσε με ένα φίλο για μια νυχτερινή τους έξοδο. Ο ποδοσφαιριστής της επιτέθηκε με γροθιές, με την Μπιάνκα να υφίσταται κατάγματα στα οστά του προσώπου της και να υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

«Με χτύπησε δυνατά μέχρι να χάσω τις αισθήσεις μου, θυμάμαι μόνο όταν ξύπνησα ότι βρισκόμουν στο αυτοκίνητο ενός φίλου και με μετέφερε στο νοσοκομείο», θυμάται εκείνη.

Ο νεαρός άνδρας είχε χτυπήσει την πρώην κοπέλα του και την 1η Απριλίου. Συνελήφθη μάλιστα και τότε αλλά κατέβαλε την εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος. Της επιτέθηκε όμως και πάλι και συνελήφθη εκ νέου. Αυτήν την στιγμή κρατείται σε φυλακή του Ρίο και το δικαστήριο έχει εκδώσει περιοριστικά μέτρα στον αθλητή, που του επιβάλλουν να παραμείνει σε απόσταση τουλάχιστον 250 μέτρων από την ίδια και τους συγγενείς της!

Τι λέει η μητέρα του δράστη

Η μητέρα του Αλεξάντρε ανέφερε ότι η κοπέλα επικοινώνησε μαζί του και του ζήτησε να την επισκεφθεί, με αποτέλεσμα εκείνος να λύσει πιο γρήγορα το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο Γκοϊανένσε για να βρεθεί στο πλευρό της.

«Θα έπρεπε να επιστρέψει στο Ρίο στα τέλη του Απριλίου, όταν θα έληγε η σύμβασή του, αλλά εκείνη κάλεσε τον γιο μου του είπε ότι βίωνε κατάθλιψη και του ζήτησε να επιστρέψει, οπότε κατάργησε το συμβόλαιο του νωρίτερα και ήρθε πίσω», είπε η Λουσία Κονσεϊσάο, η μητέρα του στράικερ.

«Ο γιος μου σαν πατέρας των δύο αδελφών του, ενός 3χρονου και ενός 19χρονου, είναι υπεύθυνος για όλη την οικογένεια, πληρώνει το φως, το νοίκι και οτιδήποτε άλλο προκύψει. Είμαι διαζευγμένη, δεν ξέρω τι θα κάνω τώρα», συμπλήρωσε.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Δικαστήριο αρνήθηκε την αίτηση για προσωρινή αποφυλάκιση που υπέβαλε η υπερασπιστική γραμμή του ποδοσφαιριστή που κρατείται εδώ και μία εβδομάδα.Ο δικαστής που ασχολείται με την υπόθεση ανέφερε ότι η ελευθερία του Ταλέντο θα μπορούσε να βλάψει τη σωματική ακεραιότητα του θύματος.

Δείτε φωτογραφίες της Μπιάνκα πριν και μετά τον ξυλοδαρμό:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ