Στο «στόχαστρο» των Ρεάλ-Μπόκα ο Σκόλα (pic)

Στο «στόχαστρο» των Ρεάλ-Μπόκα ο Σκόλα (pic)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπόκα Τζούνιορς ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Λουίς Σκόλα, με αφορμή τις εκπληκτικές εμφανίσεις του 39χρονου φόργουορντ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Ο Λουίς Σκόλα πραγματοποίησε… μυθικές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, όντας ένας από τους πρωταγωνιστές της μεγάλης πορείας των «γκαούτσος» μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Αυτές οι εμφανίσεις του 39χρονου φόργουορντ, έχουν βάλει σε… σκέψεις δύο ομάδες, οι οποίες φέρεται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Σκόλα. Πρόκειται για τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπόκα Τζούνιορς, οι οποίες σύμφωνα με Μέσα της Αργεντινής θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, το οποίο βέβαια δεν φάνηκε να τον… επηρεάζει και πολύ στα γήπεδα της Κίνας.

Ο δημοσιογράφος Τζούλιαν Μότσο όμως, αναφέρει πως η Ρεάλ δεν έχει κάνει ακόμα κάποια πρόταση στον Σκόλα και το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαριστεί το τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του σπουδαίου παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως ο αρχηγός των «γκαούτσος» αυτή την περίοδο, και από το 2018, αγωνίζεται για λογαριασμό της κινεζικής, Σανγκάι Σαρκς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ