«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 40 ετών ο Άντονι Γκράντι

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 40 ετών ο Άντονι Γκράντι

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, του Πανελληνίου και της Καβάλας, Άντονι Γκράντι άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 40 ετών, όπως έγινε γνωστό από τον άλλοτε προπονητή του, Αρτς Μίλερ.

Ο Άντονι Γκράντι, που αγωνίστηκε στο παρελθόν στο ελληνικό πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα σε ΑΕΚ, Πανελλήνιο και Καβάλα «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 40 ετών.

Ο Αμερικανός που είχε πραγματοποιήσει μερικές σπουδαίες σεζόν στη χώρα μας άφησε την τελευταία του πνοή, όπως επιβεβαιώνουν και συγγενείς και φίλοι του χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια για τον θάνατο του πρώην γκαρντ.

Το μόνο που γίνεται γνωστό προς το παρόν και χωρίς να επιβεβαιώνεται είναι πως απεβίωσε μετά από διαμάχη, την ίδια ημέρα μάλιστα που η μητέρα του είχε γενέθλια.

Αξίζει να σημειωθεί πως είχε φορέσει την φανέλα του Πανελληνίου (2007-09), της ΑΕΚ (2010-11) και της Καβάλας (2012-13) κι είχε αναδειχθεί δύο φορές πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα (2007-09).

Ο Γκράντι είχε συλληφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, ενώ φαινόταν η ζωή του να έχει πάρει την κάτω βόλτα τα τελευταία χρόνια. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι πριν μερικούς μήνες χτύπησε και σκότωσε με το αυτοκίνητο του έναν πεζό, εγκαταλείποντάς τον ενώ λίγο αργότερα παραδόθηκε.

https://twitter.com/Archie_Miller/status/1195185543732219906

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ