Ποιος Μέσι; Ο Λουίς Σκόλα είναι ο «βασιλιάς» της χώρας

Ποιος Μέσι; Ο Λουίς Σκόλα είναι ο «βασιλιάς» της χώρας

Ο 39χρονος αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής της χρονιάς στην Αργεντινή. Ο Σκόλα έγινε ο τρίτος μπασκετμπολίστας με αυτή τη διάκριση

Εντάξει, είμαστε εμείς, αλλά είναι κι οι Αργεντίνοι συνάδελφοι εξαιρετικοί. Τι κι αν ο Λιονέλ Μέσι πήρε τη «Χρυσή μπάλα» και το «χρυσό παπούτσι», στην πατρίδα του κορυφαίος αθλητής της χρονιάς (για το 2019) αναδείχθηκε ο Λουίς Σκόλα! Προφανώς για τους συμμετέχοντες στην ψηφοφορία λειτούργησε θετικά (για τον… νικητή) η εξαιρετική πορεία της Εθνικής στο πρόσφατο Μουντομπάσκετ.

Όπως και να ‘χει, ο σέντερ της Αρμάνι μπήκε σε ένα κλειστό κλαμπ τριών μπασκετμπολιστών, που έχουν κερδίσει τον συγκεκριμένο τίτλο. Προηγήθηκαν ο Μαρσέλο Μιλανέζιο (1993) και δύο φορές ο Μανού Τζινόμπιλι (2003 και 2004). Ο Σκόλα πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στην Κίνα, οδηγώντας τους συμπαίκτες του σε μια απίστευτη επιτυχία, δείχνοντας πως και σε αυτή την ηλικία είναι ασταμάτητος.

Όπως και να ‘χει, δεν μπορεί κανείς να συγκρίνει τον Μέσι με τον Σκόλα, αλλά δεν είμαστε εμείς εκείνοι που θα υποδείξουμε στους Αργεντίνους ποιον θα ψηφίσουν. Η Αρμάνι Μιλάνο, πάντως, το χάρηκε και το… διέδωσε, μέσω τιτιβίσματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ