Επισήμως στην Εθνική Τουρκίας ο Σέιν Λάρκιν (vid)

Επισήμως στην Εθνική Τουρκίας ο Σέιν Λάρκιν (vid)

Οι γείτονες έπεισαν τον Αμερικανό να πάρει το διαβατήριο και να ενισχύσει την Εθνική τους και τώρα άντε να τους παίξουμε στον Καναδά.

«Τιμή μου που θα έχω την ευκαιρία να εκπροσωπήσω αυτή τη χώρα και να παίξω στην Εθνική Τουρκίας. Είμαι ενθουσιασμένος που θα φοράω τη φανέλα με την τουρκική σημαία στο στήθος με υπερηφάνεια. Δεν μπορώ να εγγυηθώ επιτυχία, ή νίκες, αλλά το μόνο πράγμα που υπόσχομαι είναι ότι θα δίνω όλη μου την ενέργεια και θα προσπαθώ για τη χώρα. Έχετε τον λόγο μου».

Με αυτά τα λόγια κι ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σέιν Λάρκιν επισημοποίησε αυτό που εδώ και καιρό συζητιόταν, αυτό που εδώ και καιρό ήταν… γνωστό: Ότι θα αγωνιστεί στην Εθνική Τουρκίας. Όπως αντιλαμβάνεστε ο -κατά πάσα πιθανότητα- πολυτιμότερος παίκτης της φετινής Ευρωλίγκας (αν δεν βγει αυτός MVP, ποιος θα βγει;) θα δώσει άλλη οντότητα κι άλλη δυναμική στη γειτονική αντιπροσωπευτική ομάδα.

Τα νέα μόνο καλά δεν είναι για μας, αφού η Εθνική μας πρέπει να περάσει το εμπόδιο της Τουρκίας, την οποία θα συναντήσει στο Προολυμπιακό Τουρνουά, που θα γίνει στον Καναδά. Εκεί, όπου είναι έως και απίθανο να προλάβει να αγωνιστούν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο. Εκεί, απ’ όπου μόνο μία ομάδα περνά στην επόμενη φάση κι η Ελλάδα πρέπει πρώτα να ξεπεράσει τα εμπόδια των Καναδά και Κίνας και μετά να κυνηγήσει το ένα (και μοναδικό) εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η παρουσία του Λάρκιν μοιάζει να διαφοροποιεί το στάτους, καθώς οι Τούρκοι ισχυροποιούνται κι είναι πρόδηλο ότι δεν θα μείνουν μόνο στον Αμερικανό, θα επιχειρήσουν να κατεβάσουν το πιο δυνατό ρόστερ που διαθέτουν, τους κορυφαίους παίκτες που έχουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I am honored and humbled to have an opportunity to represent this country by joining the Turkish National Team. Extremely excited to wear this jersey with the Turkish Flag across my chest with pride. I cannot guarantee any success, accomplishments, or victories. But the one thing that I can promise you is that I will give every single ounce of sweat, energy and effort for this Country. You have my word. ———————————————————————————————————————————————— Türkiye Milli Takımına katılarak bu ülkeyi temsil etme fırsatına sahip olduğum için onur duyuyorum. Türk Bayrağı’nı göğüsümde gururla taşıyacak olmak son derece heyecan verici. Size başarı veya zaferlerin garantisini veremem. Ama size tek bir şey için söz verebilirim. Bu ülke için terimin son damlasına kadar mücadele edip sahip olduğum tüm enerji ve gücümü ortaya koyacağım. Size söz veriyorum.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shane Larkin (@shanelarkin_0) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ