Ο Ριέρα έπιασε δουλειά στα κρύα!

Ο Ριέρα έπιασε δουλειά στα κρύα!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Άλμπερτ Ριέρα ίδρυσε ακαδημία ποδοσφαίρου στο μέσο της Ρωσίας!

Μία ασυνήθιστη περιοχή επέλεξε ο Άλμπερτ Ριέρα προκειμένου να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού τη σεζόν 2010-2011 άνοιξε ακαδημία ποδοσφαίρου στο μακρινό Ομσκ της Ρωσίας.

Πρόκειται για μία πόλη που βρίσκεται στις πρόποδες των Ουραλίων Όρων, σχεδόν 2.500 χιλιόμετρα μακριά από τη Μόσχα. Ο τόπος δεν είναι τυχαίος, αφού από εκεί κατάγεται η σύζυγος του Άλμπερτ Ριέρα, Γιούλια.

Ο Ριέρα εξήγησε στα ρωσικά ΜΜΕ γιατί επέλεξε να δημιουργήσει μία ακαδημία στη Ρωσία: «Εδώ αγαπούν το ισπανικό ποδόσφαιρο. Η τελευταία μου ομάδα ήταν η Τομ, η οποία βρίσκεται στην πόλη Τομσκ, στο κέντρο της Σιβηρίας. Αν και ποτέ δεν πήγα να παίξω, δεδομένου ότι ο σύλλογος είχε χρέη και η Ρωσική Ομοσπονδία τον εμπόδισε τελικά να αποκτήσει τελικά ποδοσφαιριστές» εξήγησε ο Ριέρα.

Ο Ριέρα φιλοδοξεί να γίνει προπονητής, έχοντας επίγνωση των δυνατοτήτων του: «Θέλω να γίνω προπονητής. Βρίσκομαι σε επαφή με κάποιους συλλόγους. Όλοι θέλουμε να ξεκινήσουμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα, αλλά δεν πρόκειται όλοι να γίνουμε προπονητές της Μπαρτσελόνα».

Όσο για το πως ζει σε ένα περιβάλλον με ακραίες καιρικές συνθήκες, ο Ριέρα σχολίασε: «Όταν ακούνε για θερμοκρασίες 30-35 βαθμούς κάτω από το μηδέν, οι Ισπανοί με ρωτούν: Πώς ζεις εκεί; Αλλά είναι ένα κρύο διαφορετικό από το δικό μας. Στη Μαγιόρκα όταν πέφτει η θερμοκρασία κάτω από μηδέν, το καταλαβαίνεις στα κόκκαλα είμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και υπάρχει μεγάλη υγρασία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ