Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αν ο ΠΑΟΚ είχε χιούμορ θα καλούσε στο CAS για μάρτυρα υπεράσπισης τον Μπαλτάκο! Να τους πει για τις πατάτες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Προβληματική η επανέναρξη πρωταθλήματος στην Κίνα

Δεν είναι βέβαιο ότι όλες οι ομάδες θα μπορέσουν να έχουν ξένους παίκτες στη διάθεσή τους κι αυτό αφήνει τα πάντα ανοιχτά στην Κίνα.

Προβληματική η επανέναρξη πρωταθλήματος στην Κίνα | to10.gr

Η απόφαση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος στην Κίνα είχε… λυτρωτικό χαρακτήρα, καθώς ήταν άλλο ένα στοιχείο επιστροφής στην κανονικότητα. Μόνο που από τη σκέψη μέχρι την εκτέλεση υπάρχουν πολλά που πρέπει να διευθετηθούν, σ’ ένα παγκόσμια θολό τοπίο. Όλα είναι ανοιχτά για το πρωτάθλημα στη χώρα, με πιθανό το σενάριο να γίνει δίχως ξένους παίκτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπάρχουν μια σειρά εμποδίων. Κάθε άνθρωπος (άρα και παίκτης) που μπαίνει στην Κίνα περνά υποχρεωτικά από 14ήμερη καραντίνα, ως εκ τούτου αν κάποιοι θέλουν να παίξουν, πρέπει να πάνε το συντομότερο δυνατόν, ώστε να προλάβουν το τζάμπολ. Δεν είναι, όμως, στο δικό τους χέρι κατ’ ανάγκη, καθώς ακόμα κι αν οι ξένοι παίκτες που θέλουν να πάνε στην Κίνα έχουν ξεπεράσει φόβους και αναστολές, υπάρχει από πολλά κράτη απαγόρευση πτήσεων.

Πώς θα φτάσει ένας Αμερικανός στην Κίνα; Δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση αυτές τις μέρες, γι’ αυτό και μια από τις σκέψεις που ολοένα κερδίζει έδαφος είναι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα με Κινέζους παίκτες. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα υπάρχει ανισορροπία ανάμεσα στις ομάδες, αλλά κι αυτό δεν είναι απλό.

Γιατί υπάρχουν κι εκείνοι που έσπευσαν και ήδη βρίσκονται στην Κίνα, έχοντας περάσει μεγάλο μέρος της καραντίνας, δηλώνοντας έτοιμοι να αγωνιστούν. Τι θα γίνει με τους ξένους που βρίσκονται ήδη σε κινεζικό έδαφος; Μην ξεχνάτε ότι τα συμβόλαιά τους είναι εν ισχύ, ειδικά από τη στιγμή που θα ξεκινήσει να μετρά ο… αγωνιστικός χρόνος. Θα πρέπει να πληρωθούν δίχως να αγωνίζονται και τα περισσότερα συμβόλαια είναι ακριβά…