Μάικ Τζέιμς : Επιμένουν για τον Αμερικάνο οι Κινέζοι

Μάικ Τζέιμς : Επιμένουν για τον Αμερικάνο οι Κινέζοι

Ο Μάικ Τζέιμς αποτελεί τον πρώτο στόχο των Guangdong Southern Tigers της Κίνας, οι οποίοι ετοιμάζονται να αποδεσμεύσουν τον Έντουιν Τζάκσον και θέλουν τον πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού για αντικαταστάτη του.

Ο Μάικ Τζέιμς ακόμη αναζητά την επόμενη ομάδα του, μετά την προ ημερών αποδέσμευση του από τους Φοίνιξ Σανς και σύμφωνα με το sportando έχει δεχτεί μια πλουσιοπάροχη πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα.

Συγκεκριμένα, η κινεζική ομάδα, της οποίας προπονητής είναι ο Γιόνας Καζλάουσκας, προσφέρει 200.000 δολάρια τον μήνα στον Αμερικανό γκαρντ για να τον πείσει να «μετακομίσει» στο κινεζικό πρωτάθλημα.

Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο NBA, αλλά όσο δεν βρίσκει κάποιο εγγυημένο συμβόλαιο εκεί, τόσο πιο κοντά θα βρίσκεται στην Κίνα, δεδομένων και των πολλών χρημάτων που θα κερδίσει.

Θυμίζουμε πως ο Τζέιμς αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με τη φανέλα των Φοίνιξ Σανς, με τους οποίους αρχικά είχε υπογράψει two-way contract, έπειτα υπέγραψε εγγυημένο συμβόλαιο, αλλά εντελώς ξαφνικά μετά από μερικές εβδομάδες έμεινε ελεύθερος. Σε 32 αγώνες με τους Ήλιους ο 27χρονος γκαρντ είχε 10.4 πόντους, 3.8 ασίστ και 2.8 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ