Σχεδιάζουν και την πιο μικρή λεπτομέρεια οι Κινέζοι

Σχεδιάζουν και την πιο μικρή λεπτομέρεια οι Κινέζοι

Πώς θα μπορέσουν να επιστρέψουν στα γήπεδα εκείνοι που πρώτοι αντιμετώπισαν τον κορωνοϊό; Οι Κινέζοι προσέχουν την πιο μικρή λεπτομέρεια.

Την ώρα που η μία μετά την άλλη οι λίγκες στην Ευρώπη κατεβάζουν ρολά, την ώρα που κανείς δεν βρίσκει τρόπο να παίξει μπάσκετ, να επιστρέψει στην κανονικότητα, αυτοί που χτυπήθηκαν πρώτοι από τον κορωνοϊκό, έχουν έτοιμες λύσεις. Οι Κινέζοι δεν είναι πιο έξυπνοι από μας, δεν είναι πιο ικανοί, είναι πιο μεθοδικοί. Κι αυτή η μεθοδικότητα είναι απαραίτητη, όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε πανδημία.

Πώς θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα; Το πλάνο της CBA είναι να γίνουν οι αγώνες σε δύο πόλεις (Dongguan και Guangdong), με συμμετοχή 20 ομάδων. Όχι, όμως, και συμμετοχή κόσμου, καθώς ακόμα δεν είναι ασφαλές να γίνουν ματς με φιλάθλους. Θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, με τους παίκτες να βρίσκονται σε περιορισμένο χώρο, ώστε να μην υπάρχει ενδεχόμενο να κολλήσει κανείς τον κορωνοϊό. Και βέβαια θα υποβάλλονται διαρκώς σε εξετάσεις.

Οι αγώνες θα γίνουν με τηλεοπτική κάλυψη και εκμετάλλευση όλων των δυνατοτήτων που δίνει η τεχνολογία, όπως για παράδειγμα το live streaming των αναμετρήσεων. Οι Κινέζοι θέλουν να δώσουν ιδιαίτερη αίγλη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, προκειμένου μέσω αυτών να περάσει το μήνυμα της επικείμενης νίκης απέναντι στην πανδημία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ