Κι όμως, υπάρχει μια χώρα όπου αύριο παίζουν μπάσκετ!

Κι όμως, υπάρχει μια χώρα όπου αύριο παίζουν μπάσκετ!

Σιγά που δεν θα το βρίσκαμε. Αν νομίζετε ότι δεν γίνεται κανένας αγώνας μπάσκετ στον πλανήτη, λόγω κορωνοϊού, μάλλον ξεχάσατε την Ταϊβάν.

Πιστεύαμε, όπως κι εσείς, ότι πουθενά στον πλανήτη δεν παίζεται μπάσκετ, αλλά κάναμε λάθος. Φαίνεται πως το αγαπημένο μας σπορ έχει αντιστάσεις, ακόμα κι απέναντι στην πανδημία και παρότι στο 99% της γης έχει σταματήσει κάθε αθλητική δραστηριότητα, υπάρχει ακόμα ένα σημείο, που όχι μόνο γίνονται αγώνες, αλλά έχουμε και τελικούς.

Στην Ταϊβάν, στη μοναδική χώρα που συνεχίζει στο μπάσκετ μετά την επιδημία του κορωνοϊού, η τελική σειρά συνεχίζεται! Οι Yulon Luxgen Dinos, που κέρδισαν το πρώτο παιχνίδι της σειράς, θέλουν να ζευγαρώσουν αύριο τις νίκες επί των Taiwan Beer, οι οποίοι έχασαν το πλεονέκτημα στο σπίτι τους.

Για την ιστορία το σκορ της πρώτης συνάντησης της σειράς ήταν 88-83, με τους Cheng-Ju Lu και Marcus Keene να πετυχαίνουν τους 57 από τους 88 πόντους των νικητών. Εξαιρετική εμφάνιση κι από τον Sim Bhullar, ο οποίος μάζεψε 13 ριμπάουντ και έκανε 3 μπλοκ. Στην απέναντι όχθη, ο Yu-An Chang με 13 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ήταν ο κορυφαίος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ