Αδειάζει το ρόστερ της από τους ξένους η Νταρουσάφακα

Αδειάζει το ρόστερ της από τους ξένους η Νταρουσάφακα

Παρότι το πρωτάθλημα δεν έχει ολοκληρωθεί στην Τουρκία, η Νταρουσάφακα αφήνει τον έναν παίκτη μετά τον άλλον. Τρίτη αποδέσμευση…

Η τουρκική λίγκα είναι από εκείνες, που σκοπεύουν να ολοκληρώσουν στο παρκέ τη σεζόν. Κι αυτό μοιάζει να είναι και το «θέλω» της κεντρικής εξουσίας, δεν συμβαδίζει κατ’ ανάγκη όμως με τα «θέλω» και τα «μπορώ» των ομάδων. Για παράδειγμα η Νταρουσάφακα ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τη λύση της συνεργασίας με τον Μπόνζι Κόλσον.

Θα ήταν έως κι αδιάφορη η είδηση (αλλιώς η άχρηστη πληροφορία της ημέρας) αν ο Αμερικανός δεν ήταν ο τρίτος κατά σειρά παίκτης, με τον οποίο σπάει το συμβόλαιο η τουρκική ομάδα, καθώς είχαν προηγηθεί οι αποδεσμεύσεις των Λαμπ και Τζόουνς. Ο 24χρονος φόργουορντ, με 12.2 πόντους και 5.2 ριμπάουντ στο πρωτάθλημα Τουρκίας κι αντίστοιχα επιτεύγματα στο Eurocup (10.8 πόντοι και 5 ριμπάουντ) ήταν από τους βασικούς άξονες.

Στην ουσία η Νταρουσάφακα ρίχνει λευκή πετσέτα κι η όποια συμμετοχή της στη συνέχεια του τουρκικού πρωταθλήματος, θα είναι… φιλική. Είναι δεδομένο ότι οι παράγοντες της ομάδας έβαλαν κάτω με χαρτί και μολύβι τα έξοδα κι είδαν ότι δεν… βγαίνουν, γι’ αυτό και προτιμούν να ολοκληρώσουν (αν κι όταν) τη σεζόν, με σύνθεση… ανάγκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ