Λάνγκφορντ : Μένει ελεύθερος ο μεγάλος σκόρερ!

Λάνγκφορντ : Μένει ελεύθερος ο μεγάλος σκόρερ!

Ο Κιθ Λάνγφκορντ έχει συμφωνήσει να λύσει το συμβόλαιο του με του Shenzel Leopards και να αποχωρήσει από το κινεζικό πρωτάθλημα, βάζοντας έτσι «φωτιά» στις ομάδες της Ευρωλίγκας, που σίγουρα θα τον κυνηγήσουν.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Κιθ Λάνγκφορντ αποδέχτηκε την πλουσιοπάροχη πρόταση από τους Shenzen Leopards (2.1 εκατ. δολάρια το χρόνο) και μετακόμισε στο κινεζικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, ο Αμερικανός γκαρντ τότε είχε αρνηθεί πολλές προτάσεις από μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, μεταξύ αυτών και του Παναθηναϊκού.

Μόλις λίγους μήνες μετά, όμως, ο 34χρονος άσος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Χώρα του μεταξιού, καθώς σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Πικ, έχει έρθει σε συμφωνία με τους Leopards για τη λύση του συμβολαίου του.

Αυτό σημαίνει πως ο Λάνγκφορντ, που είχε 16,4 πόντους κατά μέσο στην Κίνα, σε λίγες ώρες θα είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και το σίγουρο είναι ότι πολλές ευρωπαϊκές ομάδες θα ασχοληθούν με την περίπτωση του.

Μιλάμε, άλλωστε, για έναν εκ των πιο χαρισματικών σκόρερ των τελευταίων ετών στη Γηραιά Ήπειρο, με τον 34χρονος γκαρντ να μετράει 21.8 πόντους, 3.7 ασίστ και 3.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο την περασμένη σεζόν στην Ευρωλίγκα, με τη φανέλα της Ούνικς Καζάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ