Δεν το βάζουν κάτω οι Κινέζοι, επιστροφή 15 Ιούνη

Δεν το βάζουν κάτω οι Κινέζοι, επιστροφή 15 Ιούνη

Έχουν αποφασίσει να τελειώσουν το πρωτάθλημά τους, δεν θέλουν να βάλουν «λουκέτο», ετοιμάζουν την επιστροφή τους στα μέσα Ιουνίου.

Το είπαν, το ξαναείπαν, αναγκάστηκαν να το πάρουν πίσω, αλλά δεν το βάζουν κάτω. Οι Κινέζοι είναι αποφασισμένοι και μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση. Αν κι εφόσον ανάψει το «πράσινο φως». Ή μήπως άναψε;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ Κινέζων συναδέλφων, η λίγκα κατέθεσε αίτημα στην αντίστοιχη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 15 Ιουνίου. Αίτημα, το οποίο (σύμφωνα πάντα με τον ίδιο δημοσιογράφο) έγινε δεκτό. Βεβαίως, αυτό δεν σημαίνει ότι μπαίνουν στα γήπεδα, παίρνουν τις μπάλες κι αρχίζουν τη δράση.

Υπάρχει ακόμα μια –σημαντική- εκκρεμότητα: Η επιστροφή των ξένων παικτών στη χώρα. Από τον Φεβρουάριο, που το πρωτάθλημα έδωσε τη θέση του στην αγωνιστική απραξία, αρκετοί ξένοι αποχώρησαν από την Κίνα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αποδυνάμωση αρκετών ομάδων, οι οποίες στηρίζονται εν πολλοίς στη δράση των Αμερικανών (κυρίως) παικτών.

Αν δεν βρεθεί τρόπος να επιστρέψουν, τότε ενδέχεται να γίνει το υπόλοιπο του πρωταθλήματος με γηγενείς παίκτες, όμως το σημαντικότερο όλων είναι ότι θα υπάρξει αγωνιστική δράση. Άλλωστε, εδώ και καιρό μοιάζουν να έχουν ξεπεράσει το πρόβλημα της πανδημίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ