ΠΑΟΚ – Λάρισα 93-71

ΠΑΟΚ – Λάρισα 93-71

Ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα τη Λάρισα με 93-71 και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα στο «Παλατάκι» τη Λάρισα με 93-71 και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά αιφνιδιάστηκε στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα αλλά στη συνέχεια επέβαλε το ρυθμό του και έφτασε σε μια εύκολη νίκη.

Η Λάρισα μπήκε καλύτερα στο παρκέ και έφτασε μέχρι και σε προβάδισμα 7 πόντων (15-22) με τρίποντο του Ουέμπ. Οι γηπεδούχοι μείωσαν τη διαφορά στη συνέχεια και το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 3 πόντους (21-24).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ άρχισε να ανεβάζει στροφές και πήρε κεφάλι στο σκορ. Στα επόμενα λεπτά ανέλαβε δράση ο Κακλαμανάκης ο οποίος με συνεχόμενους δικούς του πόντους πέτυχε το 51-43 σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η ομάδα του Κώστα Μέξα διατήρησε την ενέργειά της στο παρκέ και στο τρίτο δεκάλεπτο άρχισε να αυξάνει τη διαφορά. Ο Τέρνερ ήταν πολύ καλός στα τρίποντα και οδήγησε την ομάδα του στο +15 (73-58) με το οποίο έκλεισε η περίοδος.

Το τέταρτο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τη Λάρισα να συμβιβάζεται με την ήττα της. Ο ΠΑΟΚ δεν έριξε την απόδοση του και συνέχισε με πολύ καλή εμφάνιση των παικτών του φτάνοντας μέχρι το 93-71 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει στην προημιτελική φάση τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο στις 7 ή 8 Νοεμβρίου.

Τα δεκάλεπτα: 21-24, 51-43, 73-58, 93-71

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ