Σάκοτα : «Δεν υπάρχει κανείς στην ΑΕΚ που να μην πιστεύει για το Κύπελλο»

Σάκοτα : «Δεν υπάρχει κανείς στην ΑΕΚ που να μην πιστεύει για το Κύπελλο»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα, επεσήμανε σε δηλώσεις του ότι στην ομάδα υπάρχει πίστη για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε στην εφημερίδα Documento τονίζοντας ότι στην ΑΕΚ δεν υπάρχει κανένας ο οποίος να μην πιστεύει στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Ακόμη, ο προπονητής της Ένωσης αποκάλυψε τι θα άλλαζε στην ομάδα με σκοπό τη βελτίωσή της.

Ο Σάκοτα αναφέρθηκε επίσης και στον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ντράγκαν Σάκοτα:

Για τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Δεν υπάρχει κανείς στην ομάδα που να μην το πιστεύει. Ήδη τους νικήσαμε μία φορά, στο πρωτάθλημα. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε απέναντί μας μία από τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά αλλά και ο Ολυμπιακός να εμφανιστεί πεσμένος. Είδαμε πόσο δυνατός είναι στην καλή του μέρα. Ο κόσμος διψάει για ένα τρόπαιο.

Η ΑΕΚ δεν έχει μάθει τον κόσμο της να έρχεται στο γήπεδο όταν τα πράγματα πηγαίνουν άσχημα. Πριν από τέσσερα χρόνια η ομάδα βρισκόταν στην τρίτη κατηγορία. Η πρόοδος απαιτεί χρόνο, λάθη και κατανόηση. Όχι ενθουσιασμό και εύκολη απογοήτευση. Πόσα χρόνια έβλεπε ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό να σαρώνει τους τίτλους; Στην Ελλάδα όλοι λένε υπομονή αλλά κανένας δεν τη διαθέτει. Όλοι λένε ότι ο προπονητής κοιμάται».

Γι΄ αυτό που θα άλλαζε στην ομάδα: «Να αποκτήσει πιο ζεστό σπίτι. Το ΟΑΚΑ φαίνεται μισοάδειο ακόμη και όταν έχει 5000 κόσμο. Κοιτάζουμε να μετακομίσουμε σε ένα από τα δύο κλειστά γήπεδα του τένις του ΟΑΚΑ. Το μικρότερο έχει 4.800 θέσεις, το μεγαλύτερο 10.000. Για να χτίσεις κάτι μεγάλο χρειάζεσαι εργοστάσιο».

Για τον Μάκη Αγγελόπουλο: «Είναι σταθερός στις θέσεις του και όχι σαν κάτι περίεργους προέδρους, που επηρεάζονται από διάφορα πράγματα και αλλάζουν απόψεις. Η οικογένειακή ατμόσφαιρα βοηθάει μία ομάδα. Όταν όλοι είναι φίλοι μεταξύ τους θα μπει και το σουτ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ