Βασιλόπουλος : Στον… αέρα η συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου

Βασιλόπουλος : Στον… αέρα η συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου

Η συμμετοχή του έμπειρου φόργουορντ με τον Άρη στον ημιτελικό του θεσμού, καθιστά αμφίβολο το δικαίωμα συμμετοχής του στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στον… αέρα βρίσκεται η συμμετοχή του Παναγιώτη Βασιλόπουλου στον τελικό του Κυπέλλου, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ που θα διεξαχθεί το Σάββατο (17/2, 17:15) στο Ηράκλειο.

Κι αυτό καθώς ο 34χρονος φόργουορντ έχει αγωνιστεί φέτος στον θεσμό και με άλλη ομάδα, και σύμφωνα με έναν κανονισμό της ΕΟΚ, δεν έχει το δικαίωμα. Συγκεκριμένα ο Βασιλόπουλος είχε αγωνιστεί με τον Άρη τόσο στον προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ (νικητής ο Άρης με 70-63) όσο και στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό (νικητές οι Πειραιώτες με 56-49)

Πάντως ούτε η ΕΟΚ ήταν σε θέση να ξεκαθαρίσει αν η ΑΕΚ μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στον τελικό. Στη συνέντευξη Τύπου των δύο ομάδων που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Τάκης Τσαγκρώνης, απάντησε πως στην ομοσπονδία δεν γνωρίζουν ακριβώς τι ισχύει αυτή τη στιγμή.

Πρόσθεσε πάντως ότι είναι κάτι που το ψάχνουν οι νομικοί της: «Όσον αφορά το θέμα που παρουσιάστηκε πριν από λίγο από έναν ραδιοφωνικό σταθμό, αυτή τη στιγμή δεν είμαστε 100% για να δώσουμε θετική ή αρνητική απάντηση. Εξετάζουμε το ζήτημα. Θα ενημερωθούν μέχρι το βράδυ οι ομάδες για να ξέρει και η ΑΕΚ αν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παίκτη. Δεν μπορούμε να πούμε είτε «ναι» είτε «όχι»», ήταν τα λόγια του Τσαγκρώνη.

Να σημειώσουμε οτι σύμφωνα με τον κανονισμό, η αντίπαλη ομάδα έχει δικαίωμα να υποβάλλει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ενός αθλητή πριν την έναρξη του ματς. Πλέον μένει να δούμε τι τελικά ισχύει και αν η ΑΕΚ χρησιμοποιήσει τον Βασιλόπουλο στο ματς. Τότε βεβαίως θα αναμένεται με ενδιαφέρον και η αντίδραση του Ολυμπιακού…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ