Μάντζαρης: «Το θέλουμε πολύ αυτό το Κύπελλο»

Μάντζαρης: «Το θέλουμε πολύ αυτό το Κύπελλο»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης σε δηλώσεις του ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θέλουν πολύ αυτό το τρόπαιο.

Ο 28χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μάντζαρης, σε δηλώσεις του ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι θέλουν πολύ να κατακτήσουν αυτό το τρόπαιο, ξεκαθάρισε ότι ο αγώνας θα είναι πολύ διαφορετικός από τον αντίστοιχο για το πρωτάθλημα ενώ τοποθετήθηκε και για την απόφαση της ομοσπονδίας να υπάρχουν μαθητές στις κερκίδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα γκαρντ στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Το θέλουμε πολύ αυτό το Κύπελλο, γιατί ο Ολυμπιακός παλεύει για τους τρεις τίτλους. Αυτός είναι ο στόχος μας. Δεν έχει τελειώσει κάτι, όμως, γιατί έχουμε κάνει τη μισή δουλειά. Πρέπει τώρα να κάνουμε την άλλη μισή. Δεν έχω πάρει Κύπελλο στα χρόνια που είμαι στην ομάδα, οπότε θα είναι έξτρα κίνητρο για μένα, να το κατακτήσουμε».

Για το αν επηρεάζει τον Ολυμπιακό η ήττα από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα: «Υπάρχει αυτό στο μυαλό μας, αλλά θα είναι διαφορετικός αγώνας αυτός. Εδώ κρίνεται ένα τρόπαιο. Είναι τελικός χωρίς αύριο. Ο νικητής παίρνει κούπα και ο χαμένος πάει σπίτι του. Εμείς θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσουμε στη νίκη».

Για το αν έχουν ξεπεράσει το κακό διάστημα που είχαν αγωνιστικά: «Είμαστε σε καλό δρόμο και το δείξαμε με τις εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια, αλλά δεν εφησυχαζόμαστε. Είναι ένας ματς και ο χαμένος πάει σπίτι του. Θέλουμε πολύ να πάρουμε την πρώτη κούπα της χρονιάς».

Για το γεγονός ότι θα έχει μαθητές στις κερκίδες: «Θα είναι κάτι διαφορετικό, αλλά μας αρέσει με τον κόσμο στο πλευρό μας. Είναι ευκαιρία να έχουμε ήσυχο ματς χωρίς κινδύνους. Καταλαβαίνω την ομοσπονδία που κάνει αυτό πράγμα. Θέλουμε τον κόσμο, αλλά θα είναι μία καλή εμπειρία για εμάς και για τα παιδιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ