Βασιλόπουλος : Παίζει κανονικά στον τελικό του Κυπέλλου

Βασιλόπουλος : Παίζει κανονικά στον τελικό του Κυπέλλου

Οι νομικοί της ΕΟΚ έψαξαν την υπόθεση και έκριναν οτι δεν συντρέχει θέμα αντικανονικής συμμετοχής του Ελληνα φόργουορντ στον τελικό, επειδή έχει συμμετάσχει στη φετινή διοργάνωση και με άλλη ομάδα, τον Άρη.

Δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό του Κυπέλλου, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (17/2, 17:15-ΕΡΤ) στο κλειστό «Δύο Αοράκια» της Κρήτης, έχει ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Κι αυτό καθώς η ΕΟΚ άναψε το πράσινο φως ώστε η Ενωση να μπορεί να χρησιμοποιήσει τον έμπειρο φόργουορντ.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής (16/2) προέκυψε θέμα με τη συμμετοχή του, καθώς υπήρξε φημολογία ότι υφίσταται κανονισμός που απαγορεύει σε έναν αθλητή να συμμετάσχει στο Κύπελλο με δύο διαφορετικές ομάδες την ίδια χρόνια.

Τελικά οι νομικοί της ελληνικής Ομοσπονδίας ερεύνησαν την περίπτωση και κατέληξαν στο ότι δεν υπάρχει παράβαση σε περίπτωση που ο Βασιλόπουλος αγωνιστεί στον τελικό. Θυμίζουμε ότι ο 34χρονος φόργουορντ έχει παίξει στον θεσμό και με τον Άρη, τόσο στα προημιτελικά κόντρα στον ΠΑΟΚ, οσο και στα ημιτελικά κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ενήμερη φυσικά για τη θετική εξέλιξη είναι και η ΑΕΚ, στην οποία έγινε γνωστό από την ΕΟΚ, μπορεί να χρησιμοποιήσει κανονικά τον Βασιλόπουλο, χωρίς να φοβάται κάποια συνέπεια. Συγκεκριμένα από την ΕΟΚ διεμήνυσαν πως από τη στιγμή που η Ομοσπονδία έχει εκδόσει δελτίο σε έναν παίκτη, τότε μπορεί να αγωνίζεται σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ