Μάντζαρης : «Το θέλουμε όλοι σαν τρελοί!»

Μάντζαρης : «Το θέλουμε όλοι σαν τρελοί!»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης φανέρωσε τη αστείρευτη θέληση του Ολυμπιακού για να πάρει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Εφ’ ολης της ύλης μίλησε ο Βαγγέλης Μάντζαρης στην κάμερα του επίσημου καναλιού του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας γκαρντ αναφέρθηκε για το γεγονός πως στο γήπεδο του Ηρακλείου αναμένεται να είναι μόνο μαθητές, το που θα κριθεί η αναμέτρηση με την ΑΕΚ αλλά και πόσο το θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» αυτό Κύπελλο.

Αρχικά ο Μάντζαρης υποστήριξε αναφορικά με τον κόσμο στα «2 Αοράκια» ότι: «Είναι μία διαφορετική εμπειρία. Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα μας αρέσει να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο και να μας πορώνει. Είναι μία διαφορετική εμπειρία και δυστυχώς έτσι όπως έχει γινει ο αθλητισμός και τα γήπεδα, δεν μπορούν να έρθουν μικρά παιδιά με τους γονείς τους σε τέτοια ματς γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος επεισοδίων. Τώρα έχουν την ευκαιρία να έρθουν τα παιδιά και να μας παρακολουθήσουν. Ισα ίσα που αυτά τα παιδιά μπορεί στο μέλλον να είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού. Γιατί όχι…».

Σχετικά με το που θα κριθεί η αναμέτρηση, ο Μάντζαρης είπε: «Πιστεύω ότι καθαρά θα κριθεί στον έλεγχο του ρυθμού και περιορίσουμε την άμυνα στο επιθετικό τους ταλέντο, θα είναι το ματς καθαρά στα χέρια μας. Το έχουμε ξαναπεί δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε την ΑΕΚ αλλά αν εμείς είμαστε καλά 40 λεπτά και είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Όχι την ΑΕΚ αλλά οποιονδήποτε στην Ευρωλίγκα. Αύριο λοιπόν το παιχνίδι εξαρτάται από εμάς. Εάν εμείς είμαστε καλά,έχουμε μεγάλη τύχη για να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Τέλος ο διεθνής γκαρντ των Πειραιωτών, υποστήριξε για την ομάδα του πως: «Ο Ολυμπιακός το θέλει πάρα πολύ ειδικά όσο καιρό είμαι εγώ στην ομάδα. Εξίμισι χρόνια δεν έχουμε κατακτήσει Κύπελλο Ελλάδας. Οσο καιρό είμαι εγώ στον Ολυμπιακό δεν έχω κερδίσει Κύπελλο και για μένα είναι ακόμα ένα μεγαλύτερο κίνητρο. Και όλοι εδώ πέρα το θέλουμε σαν τρελοί γιατί είναι ο πρώτος τίτλος για την ομάδα και θέλουμε να ξεκινήσουμε με τους τρεις στόχους που έχουμε, δηλαδή πρωτάθλημα Ευρωλίγκα και Κύπελλο και να πάρουμε τον πρώτο στόχο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ