ΜακΛίν : «Στόχος το Κυπελλο και η.. αυτοπεποίθησή μας»

ΜακΛίν : «Στόχος το Κυπελλο και η.. αυτοπεποίθησή μας»

Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού και υποστήριξε πως η κατάκτηση του τροπαίου θα βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός το θέλει πολύ το Κύπελλο Ελλάδος. Πράγμα που φάνηκε και στις δηλώσεις των «ερυθρόλευκων» στα Μέσα, μία μέρα πριν τον τελικό. Το ίδιο έπραξε και ο Τζαμέλ ΜακΛίν, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του επίσημου καναλιού του Ολυμπιακού, υποστήριξε αρχικά για το ματς πως: «Θα πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα όπως κάνουμε στα τελευταία παιχνίδια. Επιθετικά θα πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση και να συνεχίσουμε να παίζουμε σκληρά. Να παίζουμε ομαδικά όπως παίζουμε τις τελευταίες εβδομάδες. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Αλλά θα πρέπει να μείνουμε εστιασμένοι και συγκεντρωμένοι».

Αναφορικά για το πόσο πολύ το θέλει ο Ολυμπιακός, ο ΜακΛίν δήλωσε: «Είναι σημαντικό το κύπελλο γιατί είναι από τους στόχους που θέσαμε να κατακτήσουμε. Είχαμε πολλές καλές και πολλές κακές στιγμές, αλλά σε περίπτωση που κερδίσουμε το πρώτο μας τρόπαιο θα κάνει καλό στην αυτοπεποίθηση της ομάδας μας και θα συνεχίσουμε δυνατά στο δεύτερο μισό της σεζόν» για να συνεχίσει σχετικά με τους σέντερ της αντίπαλης ομάδας λέγοντας: «Η ΑΕΚ έχει τρεις ψηλούς. Ο ένας είναι πιο αθλητικός από τους άλλους δύο. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα plays μας για να πάρουμε το πλεονέκτημα από όποιον βρίσκεται εκείνη την ώρα στο παρκέ. Θα πρέπει να παίξουμε σκληρά εναντίον τους».

Τέλος και σχετικά με το ότι στο κλειστό του Ηρακλείου θα είναι μόνο μαθητές, ο ΜακΛίν δήλωσε: «Το παιχνίδι θα είναι παράξενο χωρίς τους φιλάθλους μας γιατί μας στήριζαν από την αρχή αλλά παρόλα αυτά πρέπει να βγούμε και να παίξουμε μπάσκετ. Πρέπει να βρούμε τη δική μας ενέργεια και πνεύμα για να κερδίσουμε το παιχνίδι αύριο».

Δείτε το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός

https://www.youtube.com/watch?v=RPFHOQD8WZE

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ