Αγραβάνης: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Αγραβάνης: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης σε δηλώσεις του λίγο πριν το τζάμπολ του τελικού Κυπέλλου τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν φοβάται την ΑΕΚ υπογραμμίζοντας πως: κρίνεται ένας τίτλος και οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να τον πάρουν!

Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού, Δημήτρης Αγραβάνης, που δεν θα αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ, λόγω του τραυματισμού του, τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι αν είναι σοβαροί σε επιθεση και άμυνα δεν έχουν να φοβηθούν κάτι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Νομίζω πως το στοίχημα μπήκε πριν φύγουμε από την Αθήνα, περίπου μία εβδομάδα πριν. Ο καθένας υποστηρίζει την ομάδα του. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος. Σε τέτοια παιχνίδια η θέληση σε οδηγεί στη νίκη. Όλοι έχουν δουλέψει πολύ, όλοι είναι… πεινασμένοι για τη νίκη. Έχουμε να πάρουμε το τρόπαιο από το 2011. Το θέλουμε πολύ. Όποιος έχει μεγαλύτερη θέληση θα τα καταφέρει» και συνέχισε λέγοντας:

«Πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας. Να κάνουμε καλό παιχνίδι σε επίθεση και άμυνα. Πρέπει να προσέξουμε την ΑΕΚ, είναι καλή ομάδα. Αν, όμως, είμαστε καλά και αποφασισμένοι, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Η ΑΕΚ είναι ενισχυμένη, αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Η ομάδα ξέρει καλά από τελικούς. Θέλουμε να το δείξουμε και σήμερα. Η νίκη με τη Ρεάλ μας έδωσε έξτρα ψυχολογία, αλλά εδώ είναι διαφορετικά τα πράγματα. Κρίνεται ένας τίτλος, πρέπει να τον πάρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ