Καββαδάς : «Γράψαμε ιστορία, κάναμε κάτι που δεν ξέρουμε πότε θα ξαναγίνει»

Καββαδάς : «Γράψαμε ιστορία, κάναμε κάτι που δεν ξέρουμε πότε θα ξαναγίνει»

Οι δηλώσεις του Βασίλη Καββαδά μετά τη νίκη της ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Βασίλης Καββαδάς, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ, έκανε δηλώσεις λέγοντας ότι η Ένωση έγραψε ιστορία και είναι άγνωστο το πότε θα ξανασυμβεί τέτοιου είδους επίτευγμα.

Ο Έλληνας σέντερ δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Είναι το πρώτο Κύπελλο για μένα. Είναι μια ξεχωριστή μέρα, είναι πολύ δύσκολο να βρεθείς σε αυτή τη θέση και δεν ξέρω αν θα έχουμε ξανά αυτή την ευκαιρία. Είχαμε ότι πρέπει να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα υψηλού επιπέδου. Σήμερα γράψαμε ιστορία, κάναμε κάτι που δεν ξέρουμε πότε θα ξαναγίνει. Τα καταφέραμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Η χρονιά είναι ήδη επιτυχημένη, αλλά έχουμε κι άλλους ανοικτούς στόχους μπροστά μας».

Για τη σταθερότητα που παρουσίασε η ομάδα του στον τελικό, επεσήμανε: «Σε πολλά ματς έχουμε δείξει αστάθεια. Τον τελευταίο καιρό βελτιωνόμαστε αισθητά κι αυτό φαίνεται στο παρκέ. Έχουμε βρει ισορροπία, έχουμε φτιάξει τους αυτοματισμούς μας. Ξέραμε την ποιότητα του Ολυμπιακού και το βάθος στο ρόστερ του. Είμαστε ευγνώμονες που τα καταφέραμε. Αφιερώνω το τρόπαιο στους γονείς μου, στους συμπαίκτες μου και στον πρόεδρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ