Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Μποχωρίδη

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Μποχωρίδη

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού ένιωσε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού, δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον προημιτελικό με το Περιστέρι.

Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του προημιτελικού του Κυπέλλου με το Περιστέρι (04/05), καθώς ο Λευτέρης Μποχωριδης ένιωσε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού και δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση.

Ο 27χρονος γκαρντ του Τριφυλλιού την Κυριακή του Πάσχα (2/5) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του, με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι του Κυπέλλου με το Περιστέρι να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Οντεντ Κάτας, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και στα παιχνίδια του Τριφυλλιού.

Ο σούπερ σταρ των Πράσινων είχε νοσήσει από κορωνοϊό και δεν είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστεί, καθώς θα χρειαστεί ένα μικρό χρονικό διάστημα προκειμένου να ξαναβρεί τα πατήματά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ