Παναθηναϊκός – Περιστέρι για μια θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για μια θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ σε νοκ άουτ αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος (20:00).

Παναθηναϊκός και Περιστέρι διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε (20:00) στο ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, μια αναμέτρηση που πέρασε από… χίλια κύματα για να διεξαχθεί καθώς η Ομοσπονδία είχε αναβάλλει το ματς λόγω θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στις τάξεις των «πρασίνων».

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει το Λαύριο (6/5) που περιμένει εδώ και πολύ καιρό στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στον μεγάλο τελικό (8/5) βρίσκεται ήδη ο Προμηθέας Πάτρας, ο οποίος απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και εξασφάλισε τη δεύτερη σερί πρόκρισή του στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν τη Δευτέρα (3/5) την προετοιμασία τους, με τον Όντεντ Κάτας να μην υπολογίζει τους τραυματίες Μπρέι, Μαντζούκα και Καλαϊτζάκη, ενώ εκτός είναι και ο Νέντοβιτς που ταλαιπωρείται από τον κορωνοϊό.

Όσον αφορά τη συμμετοχή του Λευτέρη Μποχωρίδη, αυτή θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο Έλληνας γκαρντ θεραπεία τη Δευτέρα λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού του, αν και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο ματς.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για το Περιστέρι, ενώ οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού πριν την προπόνηση της Δευτέρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ