Παναθηναϊκός – Περιστέρι 88-62: Πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός – Περιστέρι 88-62: Πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, επικρατώντας με σκορ 88-62 του Περιστερίου και παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σκορ 88-62 του Περιστερίου για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ και πήρε την πρόκριση για την ημιτελική φάση όπου θα αντιμετωπίσει το Λαύριο.

Οι «πράσινοι» παρουσίασαν δύο πρόσωπα στο παιχνίδι, αφού δεν ξεκίνησαν καλά και έδωσαν τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να μείνουν στο ματς. Όμως στο δεύτερο μέρος βρήκαν τις απαραίτητες λύσεις και με μια εξαιρετική τρίτη περίοδο πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Πρώτος σκόρερ για το σύνολο του Όντεντ Κάτας ήταν ο Ντίνος Μήτογλου που σημείωσε 15 πόντους, έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Γιώργο Παπαγιάννη που πρόσθεσε άλλους 12. Από την άλλη πλευρά. για την ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλους, ξεχώρισαν οι Τρε ΜακΛίν και Τεράν Πέτεγουεϊ με 16 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο με το «τριφύλλι» να μην ξεκινά καλά, αλλά να έχει το προβάδισμα, κάτι όμως που το Περιστέρι εκμεταλλεύτηκε και με οδηγό τον ΜακΛίν έμενε κοντά στο σκορ. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να βρει διόδους επιθετικά, ενώ αντιμετώπισε προβλήματα και στην άμυνα, με τις δύο ομάς να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με τον φωτεινό πίνακα να γράφει 46-40.

Η τρίτη περίοδος ήταν εντελώς διαφορετική καθώς οι παίκτες του Όντεντ Κάτας μπήκαν με το μαχαίρι στα… δόντια και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και τρέχοντας ένα επιμέρους 26-10, με το οποίο ουσιαστικά καθάρισαν την υπόθεση νίκη. Το τελευταίο δεκάλεπτο απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με το παιχνίδι να μην έχει τόσο καλό ρυθμό και τους «πράσινους» να διαχειρίζονται το αποτέλεσμα παίρνοντας την πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ