Προμηθέας: «Απορούμε με την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, αλλά θα απαντήσουμε από… Δευτέρα»

Προμηθέας: «Απορούμε με την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, αλλά θα απαντήσουμε από… Δευτέρα»

Ο Προμηθέας με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε απάντησε σε εκείνη του Παναθηναϊκού, αναφέροντας πως οι Πατρινοί θα απαντήσουν στις προκλήσεις από... Δευτέρα.

Ο Προμηθέας Πάρας εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση σε αυτή του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως οι άνθρωποι του συλλόγου απορούν με το περιεχόμενο της σε ένα απλό αίτημα.

Παράλληλα ανέφεραν πως δεν θα απαντήσουν στις προκλήσεις και πως θα απαντήσουν από… Δευτέρα, ενώ κάλεσαν τους Πράσινους σε τηλεσυνάντηση μαζί με τον εκπρόσωπο της ΕΟΚ.

Η ανακοίνωση που έβγαλε ο Προμηθέας:

«Πραγματικά απορούμε που η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στο απλό αίτημα μας για να μη τελεσθεί ο τελικός στο ΟΑΚΑ απαντά με μια μακροσκελή ανακοίνωση τοποθετούμενη σε άσχετα ζητήματα προσπαθώντας να εμπλέξει πρόσωπα και εκλογές ΕΟΚ σε ένα απλό αλλά καίριο ερώτημα. Επειδή σε καμία περίπτωση δεν έχουμε σκοπό να δυναμιτίσουμε το κλίμα πριν το τελικό της Κυριακής που για εμας είναι γιορτή γιαυτό και δεν θα απαντήσουμε στις προκλήσεις. Από Δευτέρα…

Σε κάθε περίπτωση χαιρόμαστε που η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ συμφωνεί και επισήμως στο αίτημα μας να μην γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ. Γιαυτό καλούμε σήμερα το απόγευμα στις 6 ή όποια άλλη ώρα σήμερα μπορούν σε τηλεσυνάντηση τον εκπρόσωπο της ΕΟΚ, τον εκπρόσωπο της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και μαζί με εκπρόσωπο της ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ώστε να αποφασίσουν από κοινού για το γήπεδο τέλεσης του τελικού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ