Χεζόνια: «Ευλογημένος για τον πρώτο τίτλο στην ομάδα που λατρεύω, ηγέτης ο Παπαπέτρου»

Χεζόνια: «Ευλογημένος για τον πρώτο τίτλο στην ομάδα που λατρεύω, ηγέτης ο Παπαπέτρου»

Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τον Ιωάννη Παπαπέτρου, τονίζοντας ότι είναι ηγέτης.

Ο Μάριο Χεζόνια σε δηλώσεις του εξέφρασε την χαρά του για την πρώτη κούπα του με τον Παναθηναϊκό υπογραμμίζοντας πως είναι ευλογημένος που αγωνίζεται στην ομάδα που λατρεύει, ενώ παράλληλα μίλησε με άκρως κολακευτικά σχόλια για τον Ιωάννη Παπαπέτρου λέγοντας ότι είναι ένας πραγματικός ηγέτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στα «Νέα»:

«Είναι απίθανοι οι φίλοι της ομάδας και ειλικρινά ήταν αυτό που μου έλειψε περισσότερο απ΄όλα στον τελικό. Φαντάζομαι το πώς θα γιορτάζαμε παρέα αυτό το τρόπαιο», ανέφερε αρχικά ο Κροάτης για να προσθέσει:

«Είμαι ευλογημένος που κέρδισα τον πρώτο μου τίτλο με αυτή την ομάδα που πραγματικά λατρεύω. Δεν μπορώ να σας εξηγήσω πόσο. Ιδιαίτερα μετά από μία δύσκολη χρονιά πέρσι στο ΝΒΑ, όπου παίζεις για ένα και μόνο δαχτυλίδι και όταν μείνεις εκτός απλά παίζεις για να παίζεις, χωρίς νόημα. Εδώ περιμένεις τον τίτλο στο τέλος και το φινάλε είναι γλυκό. Μπορεί για τον Παναθηναϊκό να είναι άλλη μία μέρα στην δουλειά, αφού κάθε χρόνο παίρνει τίτλους, αλλά για μένα ήταν ο πρώτος με αυτή την ομάδα που αγαπώ τόσο πολύ και γι’αυτό ήθελα να το πανηγυρίσω και το έκανα με την καρδιά μου μαζί με τον Φράγκι, τον Δημήτρη, τον κόουτς και τους συμπαίκτες μου».

Για τον Παπαπέτρου τόνισε: «Τρομερός, είναι πραγματικά ηγέτης και χαίρομαι που είμαι δίπλα του. Ήταν εκπληκτικός και βγήκε μπροστά τόσο στην αρχή αλλά και στο τέλος, όταν τον χρειαζόμασταν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ