Βουγιούκας: «Ξεχωριστό για μένα που σήκωσα το Κύπελλο μαζί με τον Παπαπέτρου»

Βουγιούκας: «Ξεχωριστό για μένα που σήκωσα το Κύπελλο μαζί με τον Παπαπέτρου»

Ο Ίαν Βουγιούκας μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, ενώ στάθηκε και στην κίνηση του Ιωάννη Παπαπέτρου να τον φωνάξει για να σηκώσουν μαζί το τρόπαιο.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε ακόμα ένα Κύπελλο Ελλάδος και ο Ίαν Βουγιούκας μίλησε στην Cosmote TV για τη χειρονομία που έκανε ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Ιωάννης Παπαπέτρου, να τον καλέσει να σηκώσουν μαζί το τρόπαιο.

Ο Έλληνας σέντερ τόνισε πως ένιωσε υπέροχα και είναι κάτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ, επισημαίνοντας για ακόμη μια φορά την πολύ καλή σχέση που έχει με τον φόγουορντ των «πράσινων».

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ίαν Βουγιούκας:

«Με έκανε να νιώσω πολύ όμορφα. Με τον Ιωάννη έχω εξαιρετική σχέση. Ήταν κάτι πολυ ξεχωριστό για μένα, κάτι που δεν θα ξεχάσω και όσο περνάει ο καιρός θα το θυμάμαι με όμορφα συναισθήματα.

Με την καθημερινότητα, να είσαι κοντά στους συμπαίκτες σου και να μοιράζεσαι πράγματα μαζί του. Έχω εξαιρετική σχέση με τον Ιωάννη, που άρχισε από τότε που ήρθε στην ομάδα. Είναι αμοιβαία τα συναισθήματα και είμαι χαρούμενος που το έδειξε σε μένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ