ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Κομπλέ» το τριφύλλι για τον ημιτελικό

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Κομπλέ» το τριφύλλι για τον ημιτελικό

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με την Ενωση οι «πράσινοι», με τον Πασκουάλ να υπολογίζει σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες.

«Πάνοπλος» θα αγωνιστεί στο «Νίκος Γκάλης» ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ (5/11, 16:00) στο πλαίσιο του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία του το Σάββατο (4/11) με μία προπόνηση, με τον Τσάβι Πασκουάλ να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα.

Μετά την ήττα από τη Μπασκόνια στο τελευταίο δευτερόλεπτο, άπαντες στο τριφύλλι έχουν ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για νίκη-πρόκριση κόντρα στην Ενωση.

Στον Παναθηναϊκό βεβαίως υπάρχει προβληματισμός για την αδυναμία της ομάδας να νικήσει εκτός έδρας κι έτσι αντιμετωπίζουν το ματς με την ΑΕΚ ως μια ευκαιρία προκειμένου αυτό το να αντιστραφεί.

Να σημειώσουμε ότι στο γήπεδο θα βρίσκονται μόνο φίλοι των κίτρινων, καθώς υπάρχει απαγόρευση μετακινήσεων. Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods υπενθυμίζει πως λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για την αυριανή αναμέτρηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ