Άρης – Αμφίβολος ενόψει Λάρισας ο Σχίζας

Άρης – Αμφίβολος ενόψει Λάρισας ο Σχίζας

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τη Λάρισα, με τον Σταύρο Σχίζα να έχει υποστεί θλάση όντας αμφίβολος.

Στην τελική ευθεία προετοιμασίας για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του, για τη νέα σεζόν, βρίσκεται ο Αρης. Το Σάββατο (18/9, 17:00) οι «κιτρινόμαυροι» δοκιμάζονται στη Λάρισα, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου, απέναντι στην τοπική ομάδα, με τον Γιάννη Καστρίτη να «πονοκεφαλιάζει» για τον Σταύρο Σχίζα.

O Ελληνας γκαρντ/φόργουορντ, εκ των αρχηγών του Αρη για την καινούργια περίοδο, ταλαιπωρείται από θλάση, με συνέπεια να είναι αμφίβολη η παρουσία του στα πλάνα του προπονητή του για τη μάχη με τους Θεσσαλούς. Ο Σχίζας απουσίασε από το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης που έγινε στο κλειστό της Μίκρας.

Κοντά στο να απαλλαγεί από τον βραχνά του απαγορευτικού μεταγραφών από την FIBA, είναι, ακόμη, η ΚΑΕ Αρης. Σήμερα αφαιρέθηκε, επίσημα, το ban που αφορούσε στον Βασίλη Καββαδά και απομένει η διευθέτηση των δύο τελευταίων, τα οποία έχουν να κάνουν με τους Μάικλ Τζένκινκς, Βίκτορ Σανικίτζε, για να… ανασάνουν οι Θεσσαλονικείς.

Οι διοικούντες την ΚΑΕ βρίσκονται σε επαφή με αμφότερους τους άλλοτε παίκτες της ομάδας και αναμένονται άμεσα εξελίξεις στην οριστικοποίηση της συμφωνίας μαζί τους για την οικονομική τους τακτοποίηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ