Κολοσσός – Ολυμπιακός – Ιστορική επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις

Κολοσσός – Ολυμπιακός – Ιστορική επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται σήμερα (18/09, 19:00) από τον Κολοσσό Ρόδου στο πλαίσιο της Β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος σε μια ιστορική αναμέτρηση

Ο Ολυμπιακός είναι ξανά πίσω στις εγχώριες διοργανώσεις. Πιο σωστά, η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού επέστρεψε στις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς έπειτα σχεδόν 2.5 χρόνια, οι ερυθρόλευκοι θα συμμετάσχουν ξανά με την βασική τους ομάδα στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκινούν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στο Κύπελλο, πιο νωρίς σε σχέση με άλλες ομάδες της Α1 αφού τυπικά πρόκειται για μία ομάδα που μόλις προβιβάστηκε στη μεγάλη κατηγορία.

Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα ξεκινά, λοιπόν, σήμερα (18/09, 19:00) από τη Β’ φάση του θεσμού όπου θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό Ρόδου για την 1η αγωνιστική. Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει να υπολογίζει σε κάποια απουσία αφού και ο Γιώργος Πρίντεζης βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Στη 2η αγωνιστική, οι Πειραιώτες εφόσον περάσουν το εμπόδιο της ομάδας της Ρόδου, θα αντιμετωπίσουν την ερχόμενη Τετάρτη (22/09) τον νικητή του Μαρούσι – Ηρακλής.

Οι νικητές της 2ης αγωνιστικής της Β’ φάσης, προκρίνονται στα προημιτελικά του Κυπέλλου που θα λάβουν χώρα τον Φεβρουάριο.

Όλο αυτό το διάστημα απουσίας από τις εγχώριες διοργανώσεις, ο Ολυμπιακός κατέβαινε στους αγώνες με την Αναπτυξιακή του ομάδα η οποία, κατά διαβολική σύμπτωση, είχε αποκλειστεί πέρσι από τον Κολοσσό με 71-78 στην 1η αγωνιστική της Β’ φάσης.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωποι στον θεσμό του Κυπέλλου για 3η φορά τα τελευταία 4 χρόνια αφού εκτός της σημερινής και της περσινής τους συνάντησης, είχαν κοντραριστεί και στα προημιτελικά της σεζόν 2018-19, όπου ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει άνετα με 84-53.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος:

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου

19.00 Κολοσσός Ρ.-Ολυμπιακός

17.00 Λάρισα-Άρης

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

17.00 Μαρούσι – Ηρακλής

17.00 Ιωνικός Ν.-Απόλλων Π.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ