Λαμία – Ιωνικός 2-0 – Άλμα – πρόκρισης για τη Λαμία

Λαμία – Ιωνικός 2-0 – Άλμα – πρόκρισης για τη Λαμία

Η Λαμία επικράτησε με σκορ 2-0 του Ιωνικού εντός έδρας, παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα στην επόμενη φάση εξασφάλισε η Λαμία, επικρατώντας με σκορ 2-0 του Ιωνικού Νίκαιας, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι του Μιχάλη Γρηγορίου αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικοί από τους αντιπάλους τους, πετυχαίνοντας δύο τέρματα, ένα σε κάθε ημίχρονο, με τους Τσούκαλο και Ρόμανιτς, βάζοντας γερές φάσεις για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο που οδηγεί στα προημιτελικά.

Η Λαμία ξεκίνησε την αναμέτρηση έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και πιέζοντας για να βρει ένα γρήγορο τέρμα που θα της έδινε ώθηση ενόψει της συνέχειας. Αυτό το κατάφερε στο 24ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Λουκάς Βύντρα ανέβηκε από τα δεξιά και με μια εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Νίκο Τσούκαλο που με κεφαλιά έγραψε το 1-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν δυναμικά το δεύτερο μέρος, καθώς στο 53′ ο Λάζαρ Ρόμανιτς έκανε το 2-0 βρίσκοντας δίχτυα έπειτα από την πολύ καλή πάσα του Ρόμανιτς, νικώντας σε τετ-α-τετ τον Αναγνωστόπουλο και δίνοντας ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα στο σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου. Τίποτα δεν άλλαξε στα εναπομείναντα λεπτά, με τη Λαμία να παίρνει τη νίκη κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Αντέτζο, Ελευθεριάδης (66′ Προβυδάκης), Γκέντζογλου, Γκόλεμιτς, Νούνιεζ (56′ Βλαχομήτρος), Ρόμανιτς (56′ Μπεχαράνο), Σαραμαντάς, Τσούκαλος (56′ Μανουσάκης), Τιρόνε (81′ Μαζουλούχης), Βύντρα

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Καμπράλ (80′ Λένις), Κάνιας, Γκοτσούλιας (65′ Κιάκος), Μάναλης, Ματσούκας, Πογκοσιάν (65′ Ντάλσιο), Σάντσεζ, Τσιριγώτης, Βαφέας (80′ Άοσμαν), Βαλεριάνος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ