Παναθηναϊκός και Λαύριο μάχονται για μια θέση στο Final -4

Παναθηναϊκός και Λαύριο μάχονται για μια θέση στο Final -4

Απόψε ο Παναθηναϊκός και το Λαύριο στο Κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων κοντράρονται σήμερα για την είσοδό τους στο Final-4 του Κυπέλλου μπάσκετ.

Ο Παναθηναϊκός απόψε στις 20:00 το βράδυ υποδέχεται το Λαύριο στο ΟΑΚΑ με τις δύο ομάδες να κοντράρονται με στόχο την πρόκριση του στο Final 4 του Κυπέλλου ανδρών.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και θα έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες. Από την άλλη πλευρά το Λαύριο έχει μία απουσία καθώς προηγούμενες μέρες είχε γίνει γνωστό ότι υπάρχει ένα κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την Εuroleague και θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος. Από την άλλη πλευρά και η ομάδα του Χρήστου Σερέλη προέρχεται από μία μεγάλη νίκη επί της Oυνικάχα Μάλαγα, ενώ πήρε και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Θυμίζουμε, πως απομένει άλλο ένα εισιτήριο για την τελική φάση του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Κρήτη. Για αυτό θα αναμετρηθούν ο Προμηθέας με τον ΠΑΟΚ, σε ημερομηνία που θα γίνει γνωστή καθώς η σημερινή τους αναμέτρηση αναβλήθηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ