Κλείσιμο
Con-Troll: Αναβλήθηκε το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ γιατί δεν θα έβλεπε ο Κούρτιτς πού είναι η άσπρη βούλα.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οριστικό – Τον Φεβρουάριο στην Κρήτη το Final Four του Κυπέλλου

Οριστικό – Τον Φεβρουάριο στην Κρήτη το Final Four του Κυπέλλου | to10.gr
14/01/2022 17:53

Παρά την αρχική επιθυμία της ΕΟΚ για να μετατεθεί η διεξαγωγή του τον Μάιο, το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί στο διάστημα 18-20 Φεβρουαρίου στα «Δυο Αοράκια»

Στην Κρήτη και στο γήπεδο «Δυο Αοράκια» θα διεξαχθεί το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας παρά την αρχική επιθυμία της ΕΟΚ να διεξαχθεί αργότερα και με περισσότερο κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι το πρώτο Final Four μετά το 2004 θα γίνει 18 και 20 Φεβρουαρίου, όπως δηλαδή είχε οριστεί εξ αρχής.

Στην τελική φάση του Κυπέλλου έχουν ήδη προκριθεί οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και η τελευταία ομάδα θα βγει από τον νικητή στο ζευγάρι Προμηθέας – ΠΑΟΚ. Αξίζει να σημειωθεί πως η σκέψη ήταν να μετατεθεί για τον Μάιο ή άλλη ημερομηνία, προκειμένου ο κόσμος από την Κρήτη να έχει την ευκαιρία να γεμίσει τις εξέδρες.

Όμως οι αρμόδιες αρχές αλλά και οι περισσότερες ομάδες δεν συμφωνούν με την αλλαγή της ημερομηνίας, ενώ και ο ΕΣΑΚΕ εξέφρασε διαφωνία, διότι θα άλλαζε και το δικό του καλεντάρι. Έτσι το Final Four θα διεξαχθεί παρουσία μάξιμουμ 520 ατόμων, όσο είναι δηλαδή το 10% της χωρητικότητας, όπως ορίζει η απόφαση της κυβέρνησης για τα γήπεδα.

Αν αυτό αλλάξει μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου θα υπάρξει και ανάλογη αύξηση (ή μείωση) των ατόμων που θα μπουν στο γήπεδο για τους τέσσερις αγώνες.

MUST READ

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
arrow-back

Κοινοποίηση: Οριστικό – Τον Φεβρουάριο στην Κρήτη το Final Four του Κυπέλλου