Μήλας: «Στόχος μας ο τελικός του Κυπέλλου»

Μήλας: «Στόχος μας ο τελικός του Κυπέλλου»

Ο πρόεδρος του Προμηθέα, Χρήστος Μήλας, δήλωσε πως οι Πατρινοί δεν αρκούνται απλώς στη συμμετοχή στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Προμηθέας κληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος, που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο και ο Πρόεδρος του συλλόγου, Χρήστος Μήλας, κατέστησε σαφές ότι η ομάδα δεν θα ταξιδέψει στην Κρήτη για να παίξει συμπληρωματικό ρόλο.

Στο πρόσφατο παρελθόν έφτασε δύο φορές μέχρι τον τελικό του θεσμού, συνεχόμενες μάλιστα, το 2020 και το 2021, κάτι που θέλει να επαναλάβει και φέτος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο Προμηθέας Πάτρας είναι πιστός στο ραντεβού τους στις μεγάλες διοργανώσεις για άλλη μια χρονιά φέτος. Τα τελευταία χρόνια είμαστε εκεί στα μεγάλα γεγονότα του ελληνικού μπάσκετ.

Μην ξεχνάμε πως τα δύο τελευταία χρόνια φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών back-to-back. Χαιρετίζουμε το θεσμό του Final Four που έχουμε χρόνια να δούμε. Οι βλέψεις μας δεν περιορίζονται στον ημιτελικό.

Θα παίξουμε ένα δυνατό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ξέρουμε ποιος είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά στόχος μας είναι να παίξουμε καλά και να βρεθούμε στον τελικό»,

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ