Νικολόπουλος: «Θέλουμε αυτό το τριήμερο να είναι γιορτή»

Νικολόπουλος: «Θέλουμε αυτό το τριήμερο να είναι γιορτή»

Στους στόχους που έχει η ελληνική ομοσπονδία για το τριήμερο του Final 4 του Κυπέλλου, μίλησε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Νίκος Νικολόπουλος.

Σε μια… γιορτή στοχεύει η ΕΟΚ για το τριήμερο του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Νίκος Νικολόπουλος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του Final 4 και αναφέρθηκε στους στόχους που έχει η ελληνική ομοσπονδία για το μεγάλο τριήμερο του Κυπέλλου.

Αναλυτικά:

«Σας καλωσορίζουμε στο φιλόξενο Ηράκλειο. Η εικόνα του πάνελ προδίδει την μορφή της τελικής φάσης του Κυπέλλου. Δεν είναι νέα, αλλά ήταν ξεχασμένη. Είχα διοργανωθεί Final Four πριν από 18 χρόνια. Μέλημα και σκέψη της νέας διοίκησης της ΕΟΚ είναι όλοι οι τομείς που αφορούν το μπάσκετ να αναβαθμιστούν. Είμαστε σίγουροι πως αυτή η μορφή τέλεσης της τελικής φάσης είναι πραγματικά μια κίνηση προς την αναβάθμιση του Κυπέλλου. Αυτή η αναβάθμιση μας οδηγεί και σε άλλες σκέψεις.

Θέλουμε με τη βοήθεια όλων να στεφθεί από επιτυχία αυτό το εγχείρημα, για να προχωρήσουμε και σε άλλες σκέψεις που έχουμε. Θεωρώ ότι αυτό το τριήμερο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με μια γιορτή. Θέλουμε να είναι γιορτή. Παράλληλα υπάρχουν και δράσεις που θα γίνουν το Σάββατο, εφόσον το επιστρέψουν οι καιρικές συνθήκες, με 3on3 και μια συμβολή δενδροφύτευση. Θέλω να ευχαριστήσω την περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Κρήτης, την τοπική Ένωση Κρήτης. Είμαι σίγουρος ότι την Κυριακή θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Εύχομαι στις ομάδες υγεία και να πετύχει ο καθένας τους στόχους του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ