Πρίντεζης: «Όλοι πρέπει να βάλουμε το λιθαράκι μας στην εξυγίανση του αθλήματος»

Πρίντεζης: «Όλοι πρέπει να βάλουμε το λιθαράκι μας στην εξυγίανση του αθλήματος»

Ο Γιώργος Πρίντεζης έστειλε το δικό του μήνυμα στη συνέντευξη Τύπου του Κυπέλλου, μιλώντας για την ευθύνη που αναλογεί στους αθλητές σχετικά με την εξυγίανση του μπάσκετ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στον δεύτερο ημιτελικό του Final Four του Κυπέλλου στα «Δύο Αοράκια» αύριο (18/2 20:00), όμως ο Γιώργος Πρίντεζης δεν έμεινε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.

Ο πάουερ φόργουορντ των Πειραιωτών επεσήμανε πως όλοι οι αθλητές πρέπει να ενεργήσουν μαζί για να κάνουν το περιβάλλον του μπάσκετ καλύτερο και πιο υγιές. Όσον αφορά το Final Four, αναφέρθηκε στη διαχείριση του τίτλου του φαβορί που συνοδεύει την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εύχομαι και ελπίζω πως το Final Four θα γίνει και Final Eight και θα βελτιώνεται ο χώρος του μπάσκετ. Κάθε χρόνο μακάρι να υπάρχει μια σταδιακή βελτίωση. Οι Έλληνες αγαπούν πολύ το μπάσκετ. Όλοι πρέπει να βάλουμε το λιθαράκι μας στην εξυγίανση του αθλήματος. Για εμάς είναι σημαντικό ότι βρισκόμαστε στη διεκδίκηση ενός στόχου.

Κοιτάμε μόνο το αυριανό ματς, ήρθαμε προετοιμασμένοι και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε αυτό το Κύπελλο που το θέλουμε πάρα πολύ.

Δε μας αγχώνει καθόλου που θεωρούμαστε φαβορί, ίσα – ίσα. Είναι ένα ματς που περιμένουμε. Δουλεύουμε από την αρχή της χρονιάς, είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση. Περάσαμε μια κρίση λόγω κορωνοϊού, που χάσαμε τον ρυθμό μας. Τώρα δεν υπάρχει άγχος, είμαστε καλά και νιώθουμε άνετα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ