Έβανς: «Θέλω την κούπα»

Έβανς: «Θέλω την κούπα»

Ο Τζέρεμι Έβανς ήταν ένας από τους καλύτερους παίχτες του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό του Κυπέλλου και μίλησε για την απόδοσή του, την ομάδα και την πρώτη εντύπωση του Final Four.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Προμηθέα στον χθεσινό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανεβάζοντας στροφές» στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Τζέρεμι έβανς να είναι καθοριστικός.

Ο φόργουορντ του «Τριφυλλιού» τελείωσε το ματς με double-double 15 πόντους και 11 ριμπάουντ, προσφέροντας λύσεις όταν η ομάδα «κόλλησε» επιθετικά.

Μίλησε για την απόδοσή του μετά το τέλος του ματς (πριν παίξουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ) και σχολίασε την βελτίωσή του, τις πρώτες εντυπώσεις από το Final Four, ενώ αποκάλυψε πως προτιμά αυτόν τον τίτλο αν έρθει, παρά τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο NBA.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις πρώτες του εμπειρίες από το ελληνικό Final Four:

«Είναι πολύ ανταγωνιστικό. Όλες οι ομάδες βρίσκονται εδώ για κάποιον λόγο. Βγήκαμε στο παρκέ, μείναμε στο πλάνο μας και πήραμε την νίκη».

Για την αμυντική βελτίωση του Παναθηναϊκού:

«Ναι, είναι κάτι που μας ζητάει ο προπονητής. Προσωπικά, πάντα προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος στην άμυνα. Νομίζω πως με την ενέργεια που φέρνουμε μαζί με άλλους παίκτες, θέλουμε να σταματάμε τους αντιπάλους μας».

Για το αν προτιμάει να αγωνίζεται στη θέση «5», στην οποία αποδίδει καλύτερα:

«Παίζω όπου με χρειάζεται ο προπονητής μου. Στη θέση «4» τη θέση «5», όπου με θέλει. Βγαίνω στο παρκέ, παίζω σκληρά, βγάζω ενέργεια και βοηθώ τους συμπαίκτες μου».

Για το αν η απόδοσή του το τελευταίο διάστημα αποτελεί την «εξήγηση» της ενέργειας που φέρνει στο παρκέ:

«Πάντα μένω πιστός σε αυτές τις αρχές. Είχαμε κάποιες κακές ήττες στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά θέλουμε να νικάμε. Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε σκληρά».

Για την παρουσία του Ιώαννη Παπαπέτρου στον πάγκο του «τριφυλλιού»:

«Είναι πολύ όμορφο που τον έχουμε εδώ. Είμαστε μια ομάδα, όλοι βρισκόμαστε εδώ και ο Παπαπέτρου ήρθε να μας στηρίξει. Δεν ήξερα σίγουρα αν θα καταφέρει να έρθει, αλλά χάρηκα που τον έχουμε εδώ».

Για τον τελικό της Κυριακής:

«Πρέπει να δούμε τον δεύτερο ημιτελικό, για να ξέρουμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε. Όμως, εμείς συγκεντρωνόμαστε στην προπόνηση του Σαββάτου. Θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο έτοιμοι».

Για τον αντίπαλο που θα προτιμούσε να αντιμετωπίσει στον τελικό:

«Δεν έχει σημασία. Όπως λέει και ο προπονητής μας, πρέπει να δουλέψουμε. Αν δεν είμαστε εμείς σκληροί, δεν θα έχει σημασία ποιος θα είναι ο αντίπαλος».

Για το αν θα επέλεγε άλλο ένα βραβείο στον διαγωνισμό καρφωμάτων του ΝΒΑ, που γίνεται τα ξημερώματα της Κυριακής ή το Κύπελλο Ελλάδας:

«Θα επιλέξω την κούπα εδώ, την προτιμώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ