Λιόλιος: «Στόχος είναι το μπάσκετ να περάσει σε όλη την κοινωνία»

Λιόλιος: «Στόχος είναι το μπάσκετ να περάσει σε όλη την κοινωνία»

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη διεξαγωγή του Final-4 και τόνισε πως στόχος του είναι το μπάσκετ να περάσει σε όλη την κοινωνία.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στον «bwinΣΠΟΡ FM 94,6» ο Βαγγέλης Λιόλιος εξέφρασε την ικανοποίησή του από τη διεξαγωγή του Final-4, ενώ στάθηκε στην ατμόσφαιρα που επικράτησε στους ημιτελικούς.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της ΕΟΚ τόνισε πως στόχος του είναι το μπάσκετ να περάσει σε όλη την κοινωνία.

«Ναι ήταν ένα από τα όνειρα μου, όχι μόνο το δικό μου, αλλά όλης της Ελλάδας. Όλοι θέλουμε το μπάσκετ περάσει σε όλη την κοινωνία, να λάμψει και πάλι», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια σχολίασε την ατμόσφαιρα του γηπέδου στους δύο ημιτελικούς:

«Έγινε με αρκετή δουλειά, και αθόρυβη. Είναι αποτέλεσμα μιας άριστης συνεργασίας της ομοσπονδίας με την Αστυνομία. Εμένα με έλεγξαν τρεις φορές μέχρι να μπω. Στο γήπεδο αυτό που είδαμε μέσα ήταν μια εντυπωσιακή εικόνα. Έβλεπες σε μια κερκίδα έναν φίλο του Παναθηναϊκού δίπλα σε έναν του Ολυμπιακού, να βλέπουν και οι δύο το παιχνίδι της ομάδας του και να πανηγυρίζουν όλοι. Αυτό ονειρευόμασταν για να ξανάρθει το μπάσκετ και πάλι στην κοινωνία».

Τέλος, τόνισε: «Όταν θέλεις να κάνεις πράγματα, μπορείς. Θα υπάρχουν αστοχίες και κακές στιγμές αλλά δεν θα πρέπει να είναι αυτές ικανές να ακυρώσουν την προσπάθεια. Θεωρώ ότι έχουμε διάθεση να πράξουμε καλύτερα από την προηγούμενη διοίκηση. Τα προηγούμενα χρόνια η επαρχία ζούσε και έβγαζε παίκτες και ομάδες. Με το πέρασμα του χρόνου αυτό άλλαξε όμως. Το άθλημα θέλουμε να περάσει όπως ήταν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και πάλι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ